Schoenonderhoud

Ik houd van kwaliteit, niet alleen in het handwerken of huishouden, maar ook in verzorging van mijn kostbare schoenen. Dus gebruik ik graag goede producten, zodat ik zeker weet dat mijn schoenen goed verzorgd zijn en langer meegaan. Schoenveters gebruik ik het liefst van Prym: die trek je tenminste niet na 2 keer stuk. Net zo duurzaam als de schoenborstels van Redecker trouwens!

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Halfronde Teenbeschermer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De Deramed halfronde teenbeschermer is een geldisc in de vorm van een halve maan. Deze beschermer is speciaal ontworpen om pijn en frictie tussen de tenen te verminderen. Uit de teenschermer van Deramed komt een minerale olie vrij die verzorgt en de ..
€7,95
Teenringkap
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De teenringkap van Deramed is een met gel bekleed gesloten hulsje dat bescherming biedt tegen druk op de huid van de teen. Dit werkt met name bij de nagel. De kap is een ideale bescherming bij amputaties, zenuwbeschadigingen en bij ingegroeide teen..
€14,95
Hielcup Centrisch
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De hielcup centrisch van Fresco werkt drukverlagend voor de wervelkolom en rondom de hiel, ook ondersteunt hij de achilleshiel. Deze cup is ontworpen om pijn van hielspoor te verlichten. Fresco heeft hiervoor gebruik gemaakt van hoogwaardige silicone..
- 83% €5,00 €28,95
Scheensok
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De scheensok van Deramed is voorzien van een anatomisch vormgegeven gel pad. Deze sok beschermt het onderste scheenbeen en is daarom heerlijk om te dragen tijdens het skiën of skaten. De scheensok is elastisch en teenloos, waardoor hij makkelijk aan..
- 82% €3,50 €19,95
Schoenverf voor Glad Leer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zelf schoenen verven.Zelf schoenen verven met gladleerverf.Schoenverf kopen? Heb jij schoenen die nog prima lopen, maar er niet meer zo mooi uitzien? Met de speciale schoenverf van Cathiel kun je dit gemakkelijk verhelpen, helemaal zelf! Deze dekkend..
€9,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020