Voor in de badkamer

Voor in de badkamer

Borstelwerk voor in de badkamer

Het Borstelwerk wat hier wordt aangeboden is gedegen en uitsluitend natuurlijk borstelwerk gemaakt in Nederland en Duitsland.

Tips voor dry massage.

Droge massage is een prachtige vorm van stimulatie voor de vasculaire bloedsomloop en het zenuwstelsel, maar houdt u aan de volgende regels: start de massage altijd op delen van het lichaam die het verst verwijderd zijn van het hart, op de voeten en dan de armen. Masseer met 3-5 krachtige, langzame slagen van de borstel richting het hart. In de maag, borst- en ruggebieden kleinere, cirkelvormige bewegingen met de klok mee.

Een aangenaam, bijkomend cosmetisch voordeel van een dergelijke massage is een zachte peeling: dode huidcellen worden verwijderd.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Badborstel tampico
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Badborstel tampico fiber vaste steel Lengte 50cm..
€12,50
Tandenborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Natuurlijke tandenborstel gemaakt van geolied beukenhout en gesteriliseerd varkenshaar. Lengte: 16,5cm...
€6,95
Nagelborstel extra hard
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Nagelborstel hard. Deze harde nagelborstel is gemaakt van stevig kort varkenshaar en geolied beukenhout. Afmeting 10,5 x 4,5 cm...
€11,95
Duurzame Zeeponderlegger
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zeep Onderlegger.Zeep Onderlegger om je zeep op te laten drogen. Zo houd je altijd een mooi, gaaf stuk toiletzeep. Bovendien kun je er na gebruik de wastafel even mee schoonmaken: zo maak je optimaal gebruik van de achtergebleven zeepresten en heb je..
€4,75
Harenvanger
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Wie kent het probleem niet? Je doucheputje zit vol met losse haren of het gootje in je wastafel zit ermee verstopt. Normaal een vervelend klusje. Maar met deze harenvanger zo gebeurd.duw de harenvanger in het putje, draai het rond en het pakt alle lo..
€2,29
Badkuipborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Badkuipborstel Zodat de ontspanning blijft na een gezellig, lang bad en u geen eeuwige tijd doorbrengt terwijl u het bad met een doek reinigt. Onbehandelde beukenhoutvezels Maat: 27 cm Ook verkrijgbaar in lengte 41cm, zie selectiescherm...
€14,50
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020