Kledingborstels en meubelborstels

Kledingborstels en meubelborstels
We hebben een mooie en zeer effectieve selectie kledingborstels en meubelborstels voor u samengesteld van uitsluitend natuurlijk materiaal. Duurzaam, mooi en effectief.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Kledingborstel handtas
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Erg handige kledingborstel om mee te nemen in je handtas zodat je altijd verzorgd voor de dag komt. Gemaakt van geolied perenhout en twee rijen stevig vakrenshaar. Afmeting: 13,5cm. ..
€7,50
Kledingborstel bronsdraad
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze krachtige borstel is geschikt voor alle soorten stof. De bronzen draad verwijdert gemakkelijk pilletjes van truien. Ook geschikt als meubelborstel, vooral voor velours. Geolied perenhout, bronsdraad met een buitenste rij zwarte varkensharen. Afm..
€34,96
Klassieke meubelborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Klassieke kleding- en meubelborstel. Geolied beukenhout en licht varkenshaar. Door de vorm is deze borstel zeer geschikt als meubelborstel. Maar ook voor kleding kun je de borstel prima gebruiken. Afmeting 29cm, met een lederen ophangband...
€33,75
Pluisborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De redecker pluisborstel is een speciaal soort borstel. Het natuurlijke rubber dat met de hand wordt geknoopt krijgt een statische lading door wrijven en trekt haren, pluis en stof aan als een magneet. De op het oppervlak afgezette deeltjes kunnen d..
€33,75
Hoedenborstel bronsdraad
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze hoedenborstel heeft ook de vorm van de hoed waardoor hij alle plekken meeneemt. Het bronsdraad neemt ook alle pilletjes mee die eventueel op de hoed verschijnen. Het bronsdraad is omgeven door stevig varkenshaar. Afmeting van deze hoedenborstel:..
€21,15
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020