Naaimachine spoeltjes

Naaimachine spoeltjes

Naaimachinespoeltjes voor elke machine. Kijk ook in ons overzicht: 'welk naaimachinespoeltje heb ik nodig' welke spoeltjes geschikt zijn voor uw naaimachine. Het spoelhuisje is bepalend voor de maat van het spoeltje.

LET OP: Helaas merken wij in de aanlevering van zowel kunststof als metalen naaimachine spoeltjes op dit moment de gevolgen van de Corona-crisis. Doordat veel fabrieken stil hebben gelegen, lopen zowel productie als transport vertragingen op. Dit is de reden dat enkele soorten spoeltjes op dit moment niet leverbaar zijn. De soorten die je nog wel kunt bestellen zijn BEPERKT leverbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Spoelenring
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Spoelenring.Spoelenring met plaats voor ca. 20 machinespoeltjes in metaal of plastic. Niets zo vervelend als rondslingerende spoeltjes. Je weet dat je nog een volgespoeld spoeltje met donkerblauw had liggen, maar waar...? Voorkom dit probleem door je..
€6,95
Spoeltjes Toren
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Spoeltjestoren.Een Spoeltjestoren van Clover heeft plaats voor 30 machinespoeltjes in metaal of plastic. Niets zo vervelend als rondslingerende spoeltjes. Je weet dat je nog een volgespoeld spoeltje met donkerblauw had liggen, maar waar...? Voorkom d..
€17,00
Naaimachine spoeltjes voor CB grijper
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine spoeltjes. Prym naaimachinespoeltjes voor CB-spoelgrijper. Metaal (5 stuks). Ø 20,5mm, hoogte 11,7mm. Op onze informatiepagina vindt u een lijst met de verschillende spoelhuisjes en de bijpassende spoeltjes...
€3,80
Naaimachine Spoeltjes Voor Kleine Omloopgrijper
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachinespoeltjes. 4 stuks, kunststof. Voor kleine omloopgrijper; voor Singer- Durkopp-machines en andere met dit typerend spoelhuis. Ø 21,2mm, hoogte 9,2mm. Op onze informatiepagina vindt u een lijst met de verschillende spoelhuisjes en de bijpas..
€3,00
Naaimachine Spoeltjes Voor Horizontale grijper
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachinespoeltjes, 4 stuks, kunststof. Het naaimachinespoeltje wordt horizontaal in zijn huis gelegd, zonder deksel. Voor JANOME, Brother PS-53, 55, 57; Star-230E, 240E; XL-6000 series; NX Series, voor Singer (uitgezonderd Apollogrijper). Ø 20,5mm..
€3,00
Naaimachine Spoeltjes Voor Horizontale Grijper
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachinespoeltjes, 4 stuks, kunststof. Het naaimachinespoeltje wordt horizontaal in zijn huis gelegd, zonder deksel. Voor Bernina-DECO; voor Brother: Star 1,2,3,10,110,20 E,40 E, 130 E, 140 E, PE-100, 150,180 D, 200, 300, 400 D, Super ACE+e, Super..
€3,00
Naaimachine Spoeltjes Voor Horizontale Grijper
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachinespoeltjes, 4 stuks, kunststof. Het naaimachinespoeltje wordt horizontaal in zijn huis gelegd, zonder deksel. Voor Husqvarna, Pfaff. Ø 21,6mm, hoogte 10,4mm. Op onze informatiepagina vindt u een lijst met de verschillende spoelhuisjes en de..
€3,00
Naaimachine spoeltjes voor horizontale grijper
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine spoeltjes. Prym naaimachinespoeltjes, 4 stuks, kunststof. Voor Singer met Apollo-grijper. Ø20mm, hoogte 10,5mm, kaart 4 stuks. Op onze informatiepagina vindt u een lijst met de verschillende spoelhuisjes en de bijpassende spoeltjes...
€3,00
AANBIEDING : Spoelendoos
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Spoelendoos.Spoelendoos van Restyle om je naaimachinespoeltjes in te bewaren. Deze afsluitbare kunststof opbergbox voor spoeltjes heeft plaats voor 25 machinespoeltjes in metaal of plastic.Niets zo vervelend als rondslingerende spoeltjes. Je weet dat..
- 25% €3,59 €4,79
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020