Naaimachine onderdelen

Naaimachine onderdelen
Ken je dat, katten die met kleine spulletjes spelen? Mijn kat heeft ervoor gezorgd dat de spoeltjes van mijn naaimachine ergens onder een boekenkast liggen. Iedere keer dat ik ze eronder vandaan haal, grijpt hij ze weer. Ach, ik laat hem er maar lekker mee spelen. Heb gewoon een nieuw setje van Prym besteld en ze waren zo in huis!
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Fijn stiftje met olie
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Fijn stiftje met olie.Fijn stiftje met olie om appatuur, mechaniek of mechanismes uitermate precies van olie te kunnen voorzien. Het fijne stiftje zorgt ervoor dat je zeer nauwkeurig kunt doseren. Ook zeer geschikt voor het oliën van scharen.Goed ond..
€8,60
Naaimachine olie
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine Olie.Naaimachine Olie voor mechanische asjes en gewrichten.Naaimachine Olie kopen? Ondanks dat naaimachines steeds meer computergestuurd zijn, is de basis van jouw naaimachine nog altijd grotendeels mechanisch. Dit betekent dat het af en ..
- 25% €4,20 €5,60
Naaimachinelampje LED met schroefsluiting
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine Reservelampje LED.Naaimachine Reservelampje LED met normale fitting.Naaimachine-lampje kopen? Wanneer het lampje van je naaimachine kapot gaat, is dat lastig met het naaien en zeker met het inrijgen van het naaigaren. Bestel dus dadelijk ..
€10,30
Naaimachinelampje met bajonetsluiting
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje bajonetsluiting.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje van je naaimachine kapot is, is dat best lastig met het naaien en vooral met het inrijgen van de draad. Bestel dus meteen een nieuw lampje voor je naai..
€2,75
Naaimachinelampje LED met bajonetsluiting
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaimachine Reservelampje LED.Naaimachine Reservelampje LED met bajonetfitting.Naaimachine-lampje kopen? Wanneer het lampje van je naaimachine kapot gaat, is dat lastig met het naaien en vooral met het inrijgen van de draad. Bestel dus dadelijk een n..
€10,30
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020