Reparatiedoek

Reparatiedoek

Met reparatiedoek is je kleding gemakkelijk te repareren. Iedereen kan reparatiedoek gebruiken. Gewoon een klein stukje uit het doek knippen, de hoeken even afronden met de schaar, het strijkijzer erop en... klaar! Waarom zou je kleding met een klein gaatje erin direct weggooien, als je het zo gemakkelijk zelf kunt repareren. Zit de juiste kleur reparatiedoek er niet voor je tussen, dan kun je met herstelpoeder iedere gewenste stof op het gat plakken. Voor nylon stoffen die je niet kunt strijken, is er zelfklevend nylon reparatiedoek. Ook ideaal voor het repareren van (kunst)leer, paraplu's, regenpakken of zadels. Aan de slag dus, weggooien kan altijd nog!

Twijfel je welk reparatiedoek het meest geschikt is voor de klus die je in gedachten hebt? In onze blog hebben we alle kwaliteiten voor je op een rijtje gezet, zodat je weet welke je het beste kunt bestellen!

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Reparatiedoek katoen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Reparatiedoek katoen voor het repareren van scheuren of gaten in overhemden, shirts, broeken, japons enzovoort.Het reparatiedoek katoen van Restyle is zeer gemakkelijk in het gebruik: eenvoudig opstrijken aan de binnenkant van de te repareren stof en..
€2,25
Reparatiedoek rekbaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Jersey reparatiedoek van Restyle is geschikt voor rekbare stoffen, zoals tricot.Met jersey reparatiedoek herstel je eenvoudig gaatjes of scheuren in t-shirts, joggingbroeken, leggings en andere rekbare kleding. Het doek is fijnmazig en dun en uiterma..
€2,25
Reparatiedoek jeans opstrijkbaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Reparatiedoek Jeans is speciaal voor denim en jeansstoffen.Met Reparatiedoek Jeans repareer eenvoudig een gat of een scheur in je spijkerbroek, bloes of jasje door het reparatiedoek aan de binnenkant op de stof te strijken. Bij plaatsen in kleding wa..
€2,95
Reparatiedoek voor Zware Katoen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Reparatiedoek voor zware stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in zware stoffen, zoals twillbroeken, werkbroeken en jassen.Het reparatiedoek voor zware stoffen van Opry is zeer gemakkelijk in het gebruik: eenvoudig opstrijken aan de binn..
€3,49
Reparatiedoek voor Zware Stoffen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Reparatiedoek voor zware stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in zware stoffen, zoals twillbroeken, werkbroeken en jassen.Het reparatiedoek voor zware stoffen van Pronty is zeer gemakkelijk in het gebruik: eenvoudig opstrijken aan de bi..
€2,95
Reparatiedoek voor Lichte Stoffen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Reparatiedoek voor fijne stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in delicate stoffen, zoals fijne bloesjes, shirts en pantalons.Het reparatiedoek voor fijne stoffen van Prym is zeer gemakkelijk in het gebruik: eenvoudig opstrijken aan de b..
€4,60
Nylon Reparatiedoek
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Nylon reparatiedoek met een kleeflaag aan de achterkant voor snelle reparatie van nylon stoffen.Het nylon reparatiedoek katoen van Restyle is zeer gemakkelijk in het gebruik: knip een stukje op maat voor de reparatie en rond de hoeken af met de schaa..
€2,95
Reparatiedoek Gesorteerd opstrijkbaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Opstrijkbaar reparatiedoek van 100% katoen voor het herstellen van scheuren en gaten in kleding, zoals broeken en (over)hemden.Deze verpakking opstrijkbaar reparatiedoek van Prym bevat 4 stuks doek van 14 x 17cm in de meest voorkomende kleuren zwart,..
€4,60
Textielfolie Transparant
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Textielfolie.Textielfolie gebruik je voor reparatie of verfraaien van kleding.Met behulp van dit opstrijkbare transparante reparatiedoek van Pronty kun je applicaties of verstelstukken onzichtbaar op de stof strijken en zo scheuren of gaten verhullen..
€4,50
Herstelpoeder
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Herstelpoeder.Herstelpoeder voor het naadloos zomen en herstellen van stoffen.Gebeurt het jou ook wel eens? Een gaatje in je lievelingsblouse of een beschadiging aan die broek die juist zo lekker ingedragen is? Met kleding hebben we soms een bijna em..
€5,90
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020