Borduurstof Aida met gouddraad.

Borduurstof Aida met gouddraad.

Borduurstof Aida is voorzien van een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren. Daarnaast is er in de borduurstof een gouddraadje verwerkt. Je borduurt dus op een mooie glanzende achtergrond die de geborduurde afbeelding iets extra's meegeeft als het af is. Richt er een spotje op, wanneer je het werk ophangt, dan glinstert de achtergrond jou tegemoet. Jij borduurt op deze borduurstof met metalic draadje 5 kruisjes op een centimeter. Afmeting: 38,1 x 45,7cm.

LET OP: dit product gaat uit het assortiment - Nog 1 LAATSTE VERPAKKING leverbaar

Aida borduurstof leveren wij in verschillende gekleurde versies. Wil jij behalve de gouden achtergrond ook goud of zilver accenten aanbrengen in jouw borduurwerk? Gebruik dan DMC Metalic Borduurgaren.

Borduurstof Aida

Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren.

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren. Deze versie is bovendien voorzien van een mooi glanzend gouddraadje, dat is meegeweven in de stof.

Borduurstof Goud 14 count.

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze Aida borduurstof van DMC kun je 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm). Het gouden glansdraadje is meegeweven in de borduurstof.

Specificaties:

Samenstelling: 86% katoen, 11% polyester, 3% viscose. Kleur: Beige met Goud. Je ontvangt een stukje borduurstof met een afmeting van 38,1 x 45,7cm. Wasbaar tot 30°.

Wat heb ik nog meer nodig?

Gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur stompe borduurnaalden, grootte 18-22. Gouden accenten breng jij in jouw borduurwerk aan met DMC Metalic garen. En wist jij dat we nog veel meer kleurtjes borduurstof verkopen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurstof Aïda 14 count - 38 x 47cm Goud

  • Merk: DMC
  • Model:GD1440BX-5282
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC Metallic Mouline - Goud of zilver

AANBIEDING: DMC Metallic Mouline - Goud of zilver

DMC Metallic borduurgaren.DMC Metallic borduurgaren - Zilverkleuriig of goudkleurig borduurgaren.Han..

€2,99 €3,65

Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Zalm

Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Zalm

Gekleurde borduurstof.Gekleurde borduurstof - Roze aïda-stof om zelf een patroon op te borduren.Bord..

€5,95

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart