Ecodoo

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Ecologische Schuurcreme
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ecologische schuurcrème. Ingredienten: > 30% water, kalksteen, < 5% anionogene, anionogene oppervlakte-actieve stof, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, plantaardige glycerine, natriummetasilicaat, xanthaangom, natrium hydroxymethyl glycinaat,..
Zuiveringszout (bakingsoda) 500 gram
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zuiveringszout. Zuiveringszout staat ook bekend als bakingsoda of natriumbicarbonaat en is geschikt voor allerhande lastige (schoonmaak)klusjes. Zuiveringszout is een 100% natuurlijk product: het wordt gewonnen uit gesteente en zal bij gebruik het ..
Ecologische Ontstopper
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ecologische Ontstopper. Ecologisch ontstopper: belast het milieu niet! Milieuvriendelijke Ontstopper kopen? Deze Ecologische Ontstopper zorgt ervoor dat de leidingen weer goed doorlopen. Een ontstopping wordt vaak te lijf gegaan met zeer heftige ch..
Ecologische BBQ- en Oven Reiniger
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ecologische BBQ- en Oven Reiniger.Ecologische BBQ- en Ovenreiniger om op een duurzame manier je grill en bakplaten schoon te houden.Veel mensen zien er tegenop: het schoonmaken van je BBQ of de oven. Het is meestal niet het gemakkelijkste schoonmaakw..
©Bink Fournituren 2012-2020