Nikkelvrije naalden voor naaiklusjes of borduurwerk



Ken jij de Black Needles serie van Pony? De zwartgelakte messing naalden zijn vrij van nikkel. Prettig wanneer jij last hebt van een nikkelallergie. Bijkomend voordeel van deze serie naalden is dat ze ook nog eens scherp geprijsd zijn maar wel van prima kwaliteit. Dat klinkt goed, toch?

De nikkelvrije naalden van Pony zijn prettig werken, ook bij fijn, geconcentreerd naaldwerk. Deze speciale zwarte naalden zijn erg prettig om mee te werken. Door hun zwart gelakte schacht geeft het een rustig, niet reflecterend beeld bij het naaien of borduren: rustgevend voor je ogen dus. Dat is prettig werken, ook bij fijn, geconcentreerd naaldwerk. Goed nieuws voor mensen met een nikkel-allergie: deze zwarte naalden zijn gegarandeerd nikkelvrij! Door het glad gelakte zwarte oppervlak glijdt de naald eenvoudig door de stof. Het gelijkmatig gestanste oog is gemakkelijk in te rijgen met garen of een andere draad.Goed nieuws voor mensen met een nikkel-allergie: deze zwarte naalden zijn gegarandeerd nikkelvrij! 


Pony voegt steeds meer types naalden toe aan deze serie, dus houd de CATEGORIE goed in de gaten om jouw collectie aan te vullen. Een greep uit het assortiment:

 

- Nikkelvrije HUISHOUDnaalden

- Nikkelvrije BORDUURnaalden

- Nikkelvrije naalden voor slechtzienden - GEMAKKELIJK inrijgen

- Nikkelvrije naalden voor ZWARE stoffen


Bekijk HIER alle nikkelvrije naalden. 

Related products: