Eén zwaluw maakt nog geen zomer - Warme wollen sokken



Laat je niet voor de gek houden door een paar dagen mooi weer: in februari en in maart kan het nog behoorlijk koud worden, zeker ’s nachts! Geen zorgen: we hebben nog voorraad van onze lekkere warme, wollen Noorse sokken.

Geitenwollen sokken

Zijn geitenwollen sokken van geitenwol? Nee hoor, er komt geen geit aan te pas! Voor de draad waarmee onze noorse sokken gebreid worden, wordt gebruik gemaakt van garen van scheerwol, in een menging met acryl en polyamide. Dit maakt de sokken lekker los van draad, maar met een betere pasvorm dan wanneer ze van 100% wol zouden zijn. Bovendien wordt de wollen draad hierdoor aanmerkelijk sterker.

Omdat voor de wollen draad gebruik wordt gemaakt van restgarens, heeft de draad een kenmerkend kleurverloop: de reden voor de benaming geitenwol. Geitenwollen sokken draag jij in huis, maar kunnen ook prima gedragen worden in werkschoenen, sportschoenen of in klompen. Je kunt de Noorse sokken bestellen in maat 39-42 of in maat 43-45.

Niet te heet wassen alsjeblieft...

De noorse sokken zijn beslist niet strak, maar lekker losjes gebreid. Dit zorgt voor extra isolatie bij het dragen van de sokken, waardoor jij de hele avond warme voeten houdt. Een bijkomend voordeel is dat jij geen last zult hebben van een knellende boord. Wil jij de noorse sokken wassen? Doe dat de eerste keer op de hand en niet heter dan 30° om de krimp te beperken.  Hoewel het wasvoorschrift voorschrijft, dat jij de sokken het beste in de handwas kunt wassen, is het na een aantal keer wassen geen probleem om ze met een kledingwas in de wasmachine mee te wassen. Houdt er wel rekening mee, dat de sokken door een machinewas wat losser zullen worden en mogelijk iets kunnen pluizen. Aan jou de keus dus!

Je kunt kiezen uit MAAT 39-42 of MAAT 43-45

PAS OP: gladde vloer!

Warme sokken zijn heerlijk voor in huis, maar kunnen op een gladde vloer wel gevaar opleveren. Met onze antislip sokken loop jij geen risico op vallen. Antislip sokken bestel jij HIER voor volwassenen en HIER kunnen de kids hun eigen kleurtje uitkiezen.

Maak van jouw noorse sokken of van jouw pantoffels jouw eigen antislip sokken met behulp van onze vloeibare latex. De vloeibare latex van Regia is verkrijgbaar in WIT, ROOD of ZWART en met DEZE sjabloontjes kun jij ze in een origineel ontwerp aanbrengen op de zolen van jouw sokken of sloffen.

Comfortabel en warm

Wil jij jouw Noorse sokken of andere gebreide sokken omtoveren tot een paar lekkere huissloffen? Gebruik dan DEZE vernaaibare leren zolen, super makkelijk en praktisch!

Weet je trouwens waar je je voeten ook lekker warm mee blijven? Met DEZE merinowollen vachtzolen heb jij ook buiten beslist geen koude voeten meer!

En wordt het toch sneller zomer dan je dacht? Dan heb je ze alvast in huis voor de volgende winter!


Related products: