Het gemak van een dubbel deelbare ritssluiting



Het gemak van een dubbel deelbare rits: een ritssluiting die zowel aan de boven- als aan de onderkant open kan. In een land met sterk wisselende seizoenen en waar we ons ook nog eens veel op de fiets verplaatsen, is een dubbel deelbare ritssluiting echt super praktisch. Bij een dubbel deelbare ritssluiting kun jij de rits zowel boven als onder openschuiven. Wil jij de rits volledig dichtschuiven, dan kan dat gewoon en heb je eigenlijk een normale deelbare jasrits. Maar wil je de ritssluiting aan de bovenkant een stukje onderschuiven, bijvoorbeeld voor een sjaal? En wil je de ritssluiting ook aan de onderzijde een stukje openschuiven, bijvoorbeeld omdat je dan makkelijker van je fiets kunt stappen? Dan is een dubbel deelbare rits precies wat jij zoekt.

Een dubbel deelbare ritssluiting, ook wel tweeweg rits genoemd, gebruik je voor jassen, sportkleding of andere toepassingen waarbij je een stevige rits wilt gebruiken, die je aan beide kanten kunt openen. Een dubbel deelbare rits is verkrijgbaar van 30cm tot en met 90cm lengte en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Wij zullen de verschillende versies voor jou op een rij zetten. Helemaal onderaan de tekst vind jij alle beschikbare modellen met een link naar de juiste rits in de webwinkel.


-       Dubbel deelbare profielrits

 

De dubbel deelbare rits is uitgevoerd als bloktandrits en daarmee het meest stevige van alle deelbare ritsen. Je kunt deze tweeweg rits gebruiken voor kleding die veel te verduren heeft. De rits is voorzien van 2 stevige schuivers in dezelfde kleur als de rits. Een metalen ritssluiting is niet sterker dan een profielrits, maar wordt vooral gekozen vanwege decoratieve redenen. De dubbel deelbare profielrits is verkrijgbaar van 30cm tot en met 90cm lengte en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

-       Dubbel deelbare metalen ritssluiting, met zilverkleurige vertanding

 

Deze metalen dubbel deelbare ritssluiting heeft een zilverkleurige metalen vertanding. Een dubbel deelbare ritssluiting gebruik je als sluiting bij kleding, waarbij jij de rits aan twee kanten wilt kunnen openschuiven. Beide kanten van de rits zijn voorzien van een stevige, metalen Werra-schuiver in dezelfde kleur als de vertanding van de rits. Een metalen ritssluiting is niet sterker dan een profielrits, maar wordt vooral gekozen vanwege decoratieve redenen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten: de tweeweg ritssluiting is leverbaar in 65cm t/m 85cm lengte. Voor de kleur van de band kun jij kiezen uit donkerblauw of zwart.

 

-       Dubbel deelbare metalen ritssluiting, met antiek goudkleurige vertanding

 

Deze metalen dubbel deelbare ritssluiting heeft een metalen vertanding, in antiek goud. Een dubbel deelbare ritssluiting gebruik je als sluiting bij kleding, waarbij de rits aan twee kanten wilt kunnen openschuiven. Beide kanten van de rits zijn voorzien van een stevige, metalen Werra-schuiver in dezelfde kleur als de vertanding van de rits. Een metalen ritssluiting is niet sterker dan een profielrits, maar wordt vooral gekozen vanwege decoratieve redenen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten: de tweeweg ritssluiting is leverbaar in 30cm t/m 90cm lengte.

 

-       Dubbel deelbare tasrits – niet deelbaar

 

Dit is een speciale dubbel deelbare ritssluiting, speciaal voor tassen, rugzakken en koffers. Het verschil met de andere modellen is dat de ritssluiting wel met 2 schuivers te openen is, maar dat de onderkant en de bovenkant van de rits altijd gesloten blijven. Ideaal dus om een rits te vervangen in jouw rugzak of stoffen rolkoffertje: hiervoor zoek jij immers een rits die jij vanuit het midden naar 2 kanten kunt openschuiven. De tasrits is verkrijgbaar in 60 en 80 centimeter lengte.


Maak het jezelf gemakkelijk.

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je DIT Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.


Related products:

Related articles: