Help: mijn schouderbandjes zakken steeds af - Wat nu?



Ontdek de perfecte oplossing voor afzakkende schouderbandjes met Prym schouderbandhouders. Vergeet de frustratie van constant aanpassen en trekken aan je beha. Met deze innovatieve oplossing blijven jouw schouderbandjes stevig op hun plek, zodat je comfortabel en zelfverzekerd kunt bewegen. Of je nu een sportbeha, gewone beha of hemdje draagt, Prym schouderbandhouders bieden de ultieme ondersteuning. Kies uit een assortiment met verschillende kleuren en uitvoeringen SCHOUDERBANDHOUDERS, die perfect bij jouw beha's passen. Geniet van een zorgeloze dag met beha-bandjes die blijven zitten waar ze horen!

 

Geen afzakkende bandjes meer

 

Het is bekend: Prym lost dagelijkse problemen geregeld op met een simpel handigheidje. Neem deze schouderbandhouders die definitief afrekenen met afhangende schouderbandjes van jouw BH of hemdje. De schouderbandhouder is een zacht, niet irriterend bandje in zijdeoptiek, voorzien van een drukknoopje. Jij zet het schouderbandhoudertje vast met een paar steekjes in de schoudernaad van jouw bovenkleding. Vervolgens vouw jij het houdertje om de spaghettibandjes van jouw hemdje of BH en sluit de schouderbandhouder met de drukknoop. PROBLEEM OPGELOST!

 

Samenstelling en onderhoud:

 

De schouderbandhouders zijn kleine, smalle bandjes die voorzien zijn van een messing drukknoopje. Jij kunt de schouderbandhouder eenvoudig vastzetten met een paar steekjes in de schoudernaad van jouw bovenkleding. De schouderbandhouders zijn van 100% polyester en wasbaar tot 40° en strijkbaar op stand I van jouw strijkijzer

 

Uitzoeken maar:

 

De schouderbandhouders zijn in WIT, ZWART of in BEIGE leverbaar. Wil jij liever niet naaien in jouw bovenkleding? Bestel dan de versie met SPELD. Nog een andere optie: met de BH Clip FIX fixeer jij jouw schouderbandjes op het midden van jouw rug. Bekijk hier ons ASSORTIMENT met nog meer oplossingen voor lingerie.

 

Nog even dit:

 

Een ander, maar net zo veel voorkomend probleem: een tas die maar steeds van jouw schouder zakt. Heel vervelend, vooral tijdens het winkelen. Ook hier heeft Prym de oplossing voor. Benieuwd? Klik HIER!

 

Related products: