Zilver poetsen - Snel en effectief met Hagerty



Zilver poetsen met Hagerty - Wel zo gemakkelijk!

Zilver poetsen doe jij met de Hagerty. Wanneer zilver net gepoetst is, glanst het je tegemoet. Zilveren bestek, een mooie zilveren kandelaar of zilveren sieraden hebben een prachtige glans en een luxe uitstraling. Alleen, op den duur wordt het zilver dof en krijgt het zwarte aanslag. Zie jij op tegen urenlang poetsen en uitwrijven? Met de Hagerty producten poets jij jouw zilver snel en effectief. 

Zilver poetsen?

Zilver is een prachtig edelmetaal, wanneer het mooi gepoetst is. Wanneer zich na verloop van tijd door oxidatie zwarte aanslag op jouw zilver vormt, wordt het tijd om weer eens te poetsen. Met de producten van Hagerty bespaar jij veel tijd en moeite. Behalve de gebruikelijke ZILVERPOETS en KOPERPOETS heeft Hagerty namelijk een aantal handige hulpjes voor jouw waar het poetsen een stuk gemakkelijker mee gaat.

Handige hulpjes

Wat dacht jij bijvoorbeeld van de Hagerty ZILVERDOEK? De geïmpregneerde zilverdoek is voorzien van een speciale behandeling, die zwarte aanslag verwijdert. Voor een nog sneller resultaat maak jij een klein puntje van de doek nat onder de kraan. Nu verwijder jij snel en gemakkelijk de zwarte aanslag. Opwrijven met de droge doek en nu is jouw zilver gepoetst en bovendien voorzien van een aanslagwerende laag.

Speciaal voor zilveren bestek is er bijvoorbeeld Hagerty SILVERBATH. Met Hagerty Silver Bath bespaar jij veel tijd en moeite. Het dompelbad voor zilver van Hagerty bestaat uit een flacon met speciale vloeistof, waarmee jij jouw zilveren lepels, messen en vorken gemakkelijk kunt reinigen. Even onderdompelen, afspoelen onder de kraan en opwrijven met een droge, zachte doek. Klaar! Ook voor SIERADEN en voor andere edelmetaal, zoals roestvrijstaal en tin, is er een handige OPLOSSING.

Toch liever ‘old school’?

Hagerty is een begrip onder juweliers en andere professionals. Alle producten van Hagerty zijn voorzien van R22: Dit zorgt voor langdurige bescherming, waardoor je veel minder vaak hoeft te poetsen. Hielp jij vroeger thuis wel eens met zilver poetsen? Grote kans dat jij dit deed met SILVO zilverglans, net als zijn zusje BRASSO voor koper een echte krachtpatser die zorgt voor een langdurige glans. Bestel nu het product naar jouw keuze en ga binnenkort lekker aan de poets! Het totaal-assortiment kan jij HIER bekijken.



Related products: