Onze Goedkope Naainaalden



OP ONZE GOEDKOPE NAALDEN KRIJG JIJ NOG KORTING OOK!


Bestel HIER onze meest verkochte naainaalden met 25% korting!


Goedkope Naalden: voor als jij maar af en toe wat naaiwerk hebt.


Fournituren: Voordelige naalden kopen? Een setje met goedkope naalden in de keukenlade is nooit weg om snel even een verstelklusje uit te voeren. Wanneer jij maar af en toe wat naaiwerk doet, wil jij  voor naalden waarschijnlijk niet de hoofdprijs betalen. Geen probleem: speciaal hiervoor hebben wij onze categorie Goedkope Naalden.

Bij onze Goedkope Naalden vind jij voor onze meest verkochte naalden een goedkoop alternatief van een prima kwaliteit. Naainaalden, stopnaalden, (stompe) borduurnaalden met een groot oog of speciale wolnaalden om wol en katoen af te hechten ... het is er allemaal. Opry biedt een uitgekiend assortiment aan voordelige naainaalden, altijd laag geprijsd en van prima kwaliteit staal. Productie vindt plaats in Oost-Europa - de meeste naalden zijn verpakt in handige kunststof bewaardoosjes. HIER vind jij de aanbieding!

Welke naalden hebben wij het over?

Of jij heel veel naaiwerk doet of slechts af en toe een verstelklusje, jouw klusje is altijd een stuk gemakkelijker als jij de juiste naald gebruikt. Maar wat voor naalden zijn er eigenlijk?

-          Naainaalden: korte, fijne naalden met een klein oog voor standaard naaiwerk

-          Borduurnaalden met groot oog: geschikt voor het werken met dikkere garens, maar ook als jij de draad wat gemakkelijker door het oog van de naald wilt krijgen. Borduurnaalden zijn er met en zonder punt

-          Stopnaalden: zijn langer dan normale naainaalden en hebben een wat groter oog. Ideaal voor het stoppen van kleine gaatjes of vastnaaien van elleboogstukken en kledingapplicaties.

-          Wolnaalden: een groffe naald met een groot oog en stompe punt voor het afwerken en vernaaien van wol en katoen

-          Rijgnaalden: stompe naalden met een zeer groot oog voor doorrijgen van elastiek en koord

-          Naainaalden met draad: voor snelle herstelwerkzaamheden en ideaal voor onderweg – altijd een ingeregen naald bij je

-          Leernaalden: naalden met een driehoekige punt voor het vernaaien van (kunst)leer

-          Draaddoorstekers: met een kleine draaddoorhaler krijg jij iedere naald snel geregen

 Op zoek naar andere voordelige fournituren?

Omdat wij steeds op zoek zijn naar voordeel en we, doordat ons klantenbestand nog altijd groeit, steeds groter kunnen inkopen, hebben wij het afgelopen jaar veel van onze producten in prijs kunnen verlagen! We doen geen concessies aan kwaliteit: bij Bink Fournituren kun je je altijd verzekeren van producten van goede kwaliteit. In DIT assortiment Altijd Voordelig vind jij meer dan 100 artikelen die in prijs zijn verlaagd. 



                     

Related products: