Elleboogstukken: duurzame oplossing voor slijtplekken



Kleding weggooien – Waarom zou je?

Wij hebben het vaker gezegd: waarom zou jij kleding wegdoen vanwege een kleine beschadiging, die jij zelf prima kunt repareren? Zo bespaar jij geld, doe jij langer met jouw kleding en voorkom jij onnodige milieuschade. Een prachtig voorbeeld zijn onze elleboogstukken, die al heel wat truien, vesten en blazers van een tweede leven hebben voorzien.

Alle genoemde producten in dit artikel vind jij helemaal onderaan de tekst terug met een link naar het juiste product in onze webwinkel

Elleboogstukken geven jouw trui een tweede leven

Vaak ontstaan bij truien, vesten en blazers juist op de elleboog slijtplekken, ten gevolge van het dragen. Zonde om een mooie trui weg te doen, alleen vanwege een klein gaatje of slijtage op de elleboog. Bovendien zit die trui vaak nog zo lekker! Met elleboogstukken los je dit in een handomdraai op. De meeste elleboogstukken zijn opstrijkbaar, dus zijn zeer gemakkelijk te bevestigen

Waar kan ik uit kiezen?

Jij kunt kiezen uit verschillende soorten elleboogstukken. Zo leveren wij elleboogstukken in een ovale vorm of juist langgerekt. De ovale versie is ideaal voor truien en bloezen, de langgerekte versie komt het meest tot zijn recht op een herentrui of op een wollen vest. De samenstelling verschilt per soort, alle info vind jij bij het product. Alle elleboogstukken vind jij onderaan de tekst van dit artikel, zodat jij op jouw gemak jouw keuze kunt maken.

Echt leer of suedine?

Wil jij elleboogstukken bestellen van echt leer? Vooral op een blazer, winterjas of colbert staan elleboogstukken die gemaakt zijn van echt leer het beste. Houdt er wel rekening mee, dat jij de elleboogstukken van echt leer niet kunt wassen. Voor truien en vesten die jij in de wasmachine wilt kunnen doen, gebruik jij dus het beste elleboogstukken van polyester, viscose of katoen. Op een blazer, jas of colbert kun jij de lederen elleboogstukken prima gebruiken, evenals voor truien en vesten die jij alleen buiten hangt te luchten en niet gaat wassen.

SUPER Aanbieding:

En met DEZE aanbieding wordt repareren aantrekkelijker dan ooit. Je bestelt één paar elleboogstukken voor slechts €1,99! Jij kunt kiezen uit 15 kleuren. Vergeet jij niet om stopgaren mee te bestellen om de elleboogstukken vast te naaien?

Stopwol en stopnaald.

Om de elleboogstukken op een wollen trui te bevestigen, raden wij aan om ze tevens vast te naaien met een draadje stopwol. Dat past mooi bij het materiaal en is lekker stevig. Je strijkt de elleboogstukken eerst voorzichtig op de mouwen, bij voorkeur met behulp van een persdoek, zodat je de wol niet 'kneust' met het strijkijzer. Daarna kun je de elleboogstukken via de geperforeerde gaatjes gemakkelijk vastnaaien. Op een katoenen overhemd kun jij volstaan met strijken. De kleur kun jij HIER uitzoeken.

Related products:

Related articles: