• Borduurstof Aïda 14count 5 draads  - 5 kr/cm ZWART

Borduurstof Zwart.

Borduurstof Zwart Aida 120cm breed, per 10cm.

Borduurstof kopen? Dit is een standaard Aida borduurstof met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren. De borduurstof is zwart gekleurd. Dit geeft een bijzonder effect op jouw borduurpatroon. Kleuren komen heel anders tot hun recht dan wanneer je dezelfde afbeelding borduurt op een witte achtergrond. De borduurstof is 120cm breed en je bestelt de stof per lengte van 10cm. Zo kun jij precies de afmeting bestellen, die jij nodig hebt.

Handig om mee te bestellen: een setje met de juiste borduurnaalden en een borduurring maken jou het werken een stuk gemakkelijker, evenals een wateroplosbare markeerstift voor eventuele aantekeningen op jouw werk. Deze borduurstof is ook leverbaar in voorgeknipte versie van 39X45cm.

Borduurstof per meter.

Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren. Deze borduurstof heeft een breedte van 120cm en wordt voor jou van de rol geknipt.

Aida borduurstof.

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren.

5 kruisjes per centimeter.

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze Aida borduurstof van DMC kun je 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm).

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Zwart. Machinewasbaar op 30°.

Deze borduurstof wordt voor je vanaf de rol geknipt. De breedte van de stof is 120 cm. Verkoop per 10cm. Vul je bij het bestellen 1 in, dan ontvang je 10 centimeter. 2=20 centimeter, enzovoort.

Wat heb jij nog meer nodig?

Gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur stompe borduurnaalden, grootte 18-22. Gebruik tevens een borduurring: dit zorgt ervoor dat je jouw borduurwerk gemakkelijker kunt vasthouden en geeft een beter overzicht waar je mee bezig bent. Wil jij aantekeningen maken op de borduurstof om het jezelf gemakkelijker te maken? Gebruik dan een markeerstift die oplost in water: met behulp van een natte lap of na het wassen zullen jouw aantekeningen weer verdwijnen. Toch een kleiner stukje stof nodig? Kijk dan bij onze borduurstof Coupages: leverbaar in allerlei kleuren waaronder zwart.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurstof Aïda 14count 5 draads - 5 kr/cm ZWART

  • Merk: Venus
  • Model:Venus-A14-Z
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Markeerstift Uitwasbaar - Tijdelijk markeren van stof

Markeerstift Uitwasbaar - Tijdelijk markeren van stof

Markeerstift uitwasbaar voor het tijdelijk aanbrengen van lijnen op stof. Deze markeerstift uitwasba..

€6,20

Borduurnaalden stomp nr. 18-22

Borduurnaalden stomp nr. 18-22

Borduurnaalden nr. 18-22 assorti zonder punt voor kruissteek.Deze stalen borduurnaalden hebben een s..

€3,20

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Opry zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, met een ee..

€4,50

Borduurstof Aïda 14 count COUPAGE Zwart

Borduurstof Aïda 14 count COUPAGE Zwart

Borduurstof Aida.Borduurstof Aida met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren..

€5,95

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart