• Borduurnaalden stomp - Nikkelvrij

Borduurnaalden nikkelvrij zonder punt.

Borduurnaalden nikkelvrij zonder punt voor kruissteek borduren.

Deze zwarte borduurnaalden hebben een stompe punt om de stof niet te beschadigen. Ze hebben een groot oog voor makkelijk inrijgen van het borduurgaren. Geschikt voor het werken met Aïda-borduurstof, canvas en grof stramien.

De hersluitbare verpakking bevat 12 stalen naalden, nr. 18-22. Voor borduurnaalden geldt: des te hoger het nummer, des te dunner de naald. De gelijkmatig gestanste goudkleurige ogen zijn op de lengte en dikte van de naald afgestemd.

Deze speciale zwarte naalden van Pony zijn erg prettig om mee te werken. Door hun zwart gelakte schacht geeft het een rustig, niet reflecterend beeld bij het borduren: rustgevend voor je ogen dus. Dat is erg prettig werken bij fijn, geconcentreerd naaldwerk. Goed nieuws voor mensen met een nikkel-allergie: deze zwarte borduurnaalden zijn gegarandeerd nikkelvrij! Door het glad gelakte zwarte oppervlak glijdt de naald eenvoudig door de borduurstof. Het grote oog is gemakkelijk in te rijgen met borduurgaren of een andere draad.

Dit handige kunststof bewaardoosje bevat 12 borduurnaalden zonder punt. Maat 18-22, dus de meest gebruikte maten voor standaard kruisborduurwerk.

Made in India. SA 8000 gecertificeerd: dit betekent dat Pony werkt volgens internationale afspraken en actief controleert op het voorkomen van kinderarbeid, dwang, discriminatie en uitsluiting op de werkplek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurnaalden stomp - Nikkelvrij

  • Merk: Pony
  • Model:05821
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,49 €1,80

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurnaalden. kaart 1 stuks..

€4,10

GOEDKOOP: Naalden Groot Oog

GOEDKOOP: Naalden Groot Oog

Naalden met groot oog.Naalden met groot oog - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar w..

€1,99

GOEDKOOP: Naalden Groot Oog Stomp

GOEDKOOP: Naalden Groot Oog Stomp

Stompe naalden met groot oog.Stompe naalden met groot oog - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wan..

€1,99

Tags: Borduurnaalden kopen, borduurnaalden bestellen, borduurnaalden online, stompe borduurnaald, tapisserienaald, wolnaald, botte naald, ronde punt, borduurnaalden met punt, borduurnaald nikkelvrij, borduurnaald zonder nikkel, naalden nikkelvrij, naald zonder nikkel, zwarte naald, black gold, black needle, blck needles, not nickel plated