• Rond Elastiek voor Mondkapjes Zwart 3mm

Zwart Elastisch Koord.

Zwart Elastisch Koord voor mondkapjes.

Fournituren: Zwart Elastiek kopen? Dit zwarte elastiek voor mondmaskers is zeer zacht, soepel en huidvriendelijk. Je kunt het mondkapjeselastiek op 60° graden wassen: een voorwaarde voor het gebruik in hygiënische toepassingen zoals mondkapjes. Zo kun jij ook jouw zwarte of donkergekleurde mondkapjes voorzien van zwart elastiek en heb jij een mooi geheel. Het elastische koord voor mondkapjes is 3mmØ en behalve voor mondkapjes kun je het voor meerdere doelen gebruiken. Gebruik dit koord elastiek bijvoorbeeld in een tunnel van een jogging- of sportbroek, of voor het goed bevestigen van een hoed of masker. Wij knippen dit elastiek voor jou van de rol, dus je kunt precies het aantal meters hebben dat je nodig hebt. Bestel gerust wat extra: wat elastische koord in voorraad hebben is nooit verkeerd! Verkoop per meter. Kleur: Zwart. Doorsnede: 3mm.

Speciaal elastiek voor mondkapjes leveren wij ook in wit. Ook is er een platte variant in zwart beschikbaar, die net als dit elastiek zeer zacht is. Bestel je ook gelijk een setje met rijgnaalden mee met het budgetelastiek? Je zult zien dat je met zo’n superhandige rijgnaald het nieuwe elastiek snel en makkelijk door de tunnel heen rijgt.

Rond elastiek.

Elastiek: je kunt het maar beter in huis hebben. Een paar meter wit en zwart elastiek in je naaikoffer komt altijd wel van pas. Kleding weggooien, dat is toch zonde eigenlijk. Gelukkig zijn we ons er inmiddels allemaal steeds meer van bewust, dat we kleding vaak te snel weggooien. Zo moeilijk is herstellen van kleding of ondergoed helemaal niet. Een versleten koord in een trainingsbroek of herenpyjama kun je eenvoudig vervangen. Met het zachte en soepele koordelastiek van Prym doe je dit heel eenvoudig. Omdat je dit elastiek per meter kunt bestellen, bestel je precies het aantal meters dat je nodig hebt, al adviseren we je om wat extra meters mee te bestellen voor je voorraad.

Mondkapjeselastiek.

Dit ronde elastiek is voorzien van een zeer zacht omhulsel van polyester, waardoor het prettig aanvoelt op jouw huid en niet knelt achter jouw oren. Omdat het elastiek bovendien wasbaar is tot 60° is het uitermate geschikt als mondkapjeselastiek voor jouw zelfgemaakte zwarte of donkergekleurde mondkapjes!

Elastiek vervangen: hoe doe je dat?

Haal als eerste de tunnel voorzichtig los en verwijder het oude elastiek. Nu heb je de juiste maat om een nieuw stuk elastiek af te knippen. Houd er wel rekening mee, dat het oude elastiek is uitgerekt! Voor een strak aansluitende broekje of rok knip je altijd een iets korter stuk elastiek af, dan het oude stuk elastiek dat je uit de tunnel hebt gehaald. Meet het elastiek even af om je middel: nu heb je straks weer een strak aansluitende sportbroek. Met een handige rijgnaald rijg je het nieuwe elastiek in no time door de tunnel heen. Het doorhalen van nieuw elastiek kun je beter niet met een veiligheidsspeld doen: met een beetje pech gaat de speld halverwege open! De scherpe punt van de veiligheidsspeld maakt snel een gaatje in jouw kleding. De kop van de rijgnaald voor elastiek en koord is stomp, dus je zult er de kleding niet mee beschadigen. Is het elastiek helemaal doorgeregen? Zet dan de losse uiteinden aan elkaar. Naai het tunneltje weer dicht. Missie geslaagd: Weggooien kan altijd nog!

Specificaties:

Samenstelling: 60% polyester, 40% elastodiene. Doorsnede: 3mm breed. Verkoop per meter: Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2 = 2 meter enzovoort. Kleur: Zwart. Voorkom dat je misgrijpt en bestel gerust wat extra meters. Tevens leverbaar in witte variant van 2mmØ..

Wasbaar tot 60°.

Meer mondkapjes Elastiek:

In de kleur Wit kun je mondkapjeselastiek in meerdere versies bestellen. Wij leveren plat elastiek voor mondkapjes in wit in 6mm en 8mm breed. De ronde variant, tevens leverbaar in wit, is zeer soepel en zacht en 2mmØ. Bestel een setje rijgnaalden mee: dan rijg je het elastiek gemakkelijk en zonder kans op gaatjes door de tunnel van een mondkapje of sportbroek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rond Elastiek voor Mondkapjes Zwart 3mm

  • Merk: Prym
  • Model: 971951
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,99
  • €0,75


Gerelateerde producten

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden van Prym met een goudkleurig oog, voor het doorrijgen van elastiek of koord.Geen gedoe m..

€3,30

Elastiek voor Mondkapjes Rond 2mm Wit

Elastiek voor Mondkapjes Rond 2mm Wit

Mondkapjes Elastiek.Mondkapjes Elastiek: wit rond elastiek wasbaar tot 60°.Mondmasker elastiek nodig..

€0,75 €0,99

Wit Elastiek voor Mondkapjes 6mm

Wit Elastiek voor Mondkapjes 6mm

Kookecht Elastiek.Kookecht Elastiek voor mondkapjes.Elastiek kopen? Dit standaard elastiek van Resty..

€0,45 €0,69

Zwart Elastiek voor Mondkapjes 6mm

Zwart Elastiek voor Mondkapjes 6mm

Zwart Zacht Elastiek. Zwart Zacht Elastiek voor mondkapjes.Zwart Elastiek kopen? Ons witte elastiek ..

€0,69 €0,90

Tags: Rond elastiek, hoedenelastiek, koordelastiek, elastiek wasbaar, mondkapjes, mondkapje, mondmasker, zelf mondkapje maken, mondkapje maken, mondmasker maken, mondmaskers maken, mondmasker zelf maken, corona, elastiek, soepel elastiek, rekbaar elastiek, zacht elastiek, elastisch koord, elastisch draad