Super Elastiek Wit per meter

Super Elastiek Wit per meter
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=13
Levertijd: Op Voorraad
€0,85
Aantal:

Super Elastiek.

Super Elastiek: zeer rekbaar elastiek.

Elastiek kopen? Dit Super Elastiek van Prym is zeer rekbaar elastiek dat bestand is tegen hoge belasting. Zoek je elastiek om te vervangen in ondergoed, sportkleding of andere toepassingen waarbij het elastiek tegen een stootje moet kunnen? Met dit supersterke en zeer rekbare elastiek haal je iets goeds in huis. Prym Elastiek voldoet aan de hoogste eisen qua milieuvriendelijkheid, huidverdraagzaamheid en duurzaamheid en is dan ook voorzien van het Oeko-Tex milieulabel. Super Elastiek is 7mm breed. Kleur: Wit. Omdat we Super Elastiek voor jou van de rol knippen, kun je precies het aantal meters bestellen dat je nodig hebt. Bestel je ook een setje rijgnaalden mee? Dan kun je het elastiek veilig en supersnel door een tunnel halen.

Zeer sterk elastiek.

Een paar kaartjes elastiek kun je maar beter in huis hebben. In een tijd waarin we toch met zijn allen proberen om minder kleding weg te gooien, is het vervangen van elastiek in kleding één van de meest simpele klusjes om kleding een tweede leven te geven. Als het elastiek is uitgerekt of uit gelubberd, kun je het eenvoudig verwijderen en vervangen door nieuw elastiek. Dit Super Elastiek van Prym is zeer stevig en bovendien zeer rekbaar. Superelastiek gebruik je voor toepassingen waarbij het elastiek veel te verduren heeft. Denk aan elastiek in ondergoed en boxershorts, nachtkleding, sportkleding en leggings.

Prym produceert elastiek van zeer hoge kwaliteit. Bovendien wordt in hun productie veel aandacht besteed aan aspecten als milieubelasting en duurzaamheid. Het elastiek veroorzaakt geen irritatie op je huid. Ook na veelvuldig wassen op hoge temperaturen behoudt het superelastiek zijn rek. Super Elastiek is een gevlochten elastiek: dat betekent dat het elastiek bij uitrekking iets smaller wordt. Dit superelastiek wordt van de rol geknipt. Deze versie elastiek is wit, maar superelastiek is ook in zwart leverbaar, op een kaartje van 3 meter.

Heb je al een rijgnaald?

Vergeet niet om een setje rijgnaalden mee te bestellen! Een rijgnaald heeft een stompe punt en een groot oog: geschikt voor elastiek en koord van allerlei breedtes. Je voelt de naald door de tunnel heen goed zitten en trekt deze zonder risico op beschadiging door de stof heen. Ik zei het al: zo wordt elastiek vervangen een fluitje van en cent! Weggooien kan toch altijd nog?

Specificaties:

Samenstelling: 59 % polyester, 41 % elastodiene. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller.

Breedte: 7mm. Kleur:Wit. Tevens leverbaar in zwart. Wasbaar tot 95°.

Verkoop per meter. Vul je 1 in bij het bestellen, dan ontvang je 1 meter; 2 = 2 meter enzovoort.

©Bink Fournituren 2012-2020