• Zeepschaal Porcelein - Voor een stuk schapenmelkzeep

Porceleinen Zeepschaal

Porceleinen Zeepschaal - Origineel beschilderd zeepbakje

Zeep en zeepschalen : Behalve hun grote assortiment in biologische zeep is Ovis uit Oostenrijk eveneens leverancier van mooi beschilderde zeepschaaltjes van porcelein. Zoals deze prachtige stenen zeepschaaltjes: een zeepschaaltje om een stuk zeep te bewaren op je wastafel, de rand van het bad of op het aanrecht in de keuken.

Zo'n mooi zeepschaaltje van porcelein combineert prachtig met onze duurzame schapenmelkzeep uit Oostenrijk, kies HIER jouw geur. Liever een ander zeepschaaltje? Wij hebben verschillende modellen.

Zeepbakje van porcelein

Porcelein is vanwege de duurzame afwerking zeer goed bestand tegen dagelijks gebruik en minder gevoelig voor beschadiging dan regulier aardewerk. Het uniek beschilderde dubbel geglazuurde aardewerk wordt maar liefst 2 keer op zeer hoge temperatuur gebakken en daarmee voorzien van een sterke glazuurlaag. Een prima afwerking dus voor een zeepschaaltje als deze.

Ken jij onze schapenmelkzeep al?

Deze Zeepschaal van Ovis uit Oostenrijk is prima geschikt om een stuk van onze Schapenmelkzeep op te leggen, maar de zeeponderlegger is natuurlijk ook geschikt voor andere zepen. Doordat er een aantal gaatjes in het stenen zeepbakje zitten, kan de zeep goed drogen na gebruik. Zo voorkom je dat je een kleverig stuk zeep op het schaaltje hebt liggen. Op dit porceleinen zeepschaaltje kan jij zowel een ovaal stuk zeep als een rechthoekig stuk zeep op kunt leggen. Zoals bijvoorbeeld DEZE heerlijk geurende biologische Schapenmelk Zeep van Ovis: leverbaar verschillende natuurlijke geuren.

Specificaties:

Materiaal: Beschilderd porcelein. Afmeting: 11 x 9cm. Dit is een assorti-artikel: jij ontvangt een willekeurig model. Dessins kunnen per zending verschillen. Verkoop per stuk.

Meer keus in zeep en zeepschaaltjes:

Wij hebben verschillende zeepschaaltjes voor jou. Ons assortiment zeep kan jij HIER bekijken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zeepschaal Porcelein - Voor een stuk schapenmelkzeep

  • Merk: Ovis
  • Model:100677
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€9,95

2 stukken schapenmelkzeep Mannengeur

2 stukken schapenmelkzeep Mannengeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€9,95

Loofah zeeponderlegger

Loofah zeeponderlegger

Zeep Onderlegger.Zeep Onderlegger om je zeep op te laten drogen. Zo houd je altijd een mooi, gaaf st..

€4,75

Zeepschaal Hout

Zeepschaal Hout

Zeepschaal van Hout.Zeepschaal van Hout om een stuk zeep te bewaren op je wastafel, de rand van het ..

€6,95

Tags: Zeep, toiletzeep, biologische zeep, zeep biologisch, schapenmelkzeep, schapenmelk zeep, zeep van schapenmelk, ecologische zeep, zeep met amandelolie, amandelolie, zeep met karitéboter, zeep met karité-boter, sheabutter, zeep met sheabutter, zeep zonder palmolie, palmolievrij, zeep palmolievrij, zeepschaal, zeepschaaltje, zeeponderlegger, onderlegger voor zeep, houten zeepschaal, houten zeeplegger, houten zeepbakje, zeepbakje, opbergbakje voor zeep, reisbakje voor zeep, zeepdoos, zeepdoosje, zeepdoos voor op reis, zeepdoosje voor op reis, travelbox, soap travelbox