• Zeepschaal Hout

Zeepschaal van Hout.

Zeepschaal van Hout om een stuk zeep te bewaren op je wastafel, de rand van het bad of op het aanrecht in de keuken.

Deze Zeepschaal van Hout is prima geschikt om een stuk van onze Schapenmelkzeep op te leggen, maar de zeeponderlegger is natuurlijk ook geschikt voor andere zepen. Op dit model zeepschaal kun je zowel een ovaal stuk zeep als een rechthoekig stuk zeep neerleggen. Zoals bijvoorbeeld de heerlijk geurende biologische Schapenmelk Zeep van Ovis: leverbaar in maar liefst 13 heerlijke natuurlijke geuren.

Materiaal: Hout.. Afmeting: 7 x 10,5cm.

Het hout is zo bewerkt dat het geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken. Het hout is bovendien vrij van splinters. Door de gaatjes in het houten zeepbakje kan de zeep goed drogen na gebruik. Zo voorkom je dat je een kleverig stuk zeep op het schaaltje hebt liggen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zeepschaal Hout

  • €6,95


Tags: Zeep, toiletzeep, biologische zeep, zeep biologisch, schapenmelkzeep, schapenmelk zeep, zeep van schapenmelk, ecologische zeep, zeep met amandelolie, amandelolie, zeep met karitéboter, zeep met karité-boter, sheabutter, zeep met sheabutter, zeep zonder palmolie, palmolievrij, zeep palmolievrij, zeepschaal, zeepschaaltje, zeeponderlegger, onderlegger voor zeep, houten zeepschaal, houten zeeplegger, houten zeepbakje, zeepbakje, opbergbakje voor zeep, reisbakje voor zeep, zeepdoos, zeepdoosje, zeepdoos voor op reis, zeepdoosje voor op reis, travelbox, soap travelbox