Borduurgaren bewaren.

Borduurgaren bewaren: opwinder voor wikkelkaartjes.

Fournituren – Handwerkaccessoires: garenwinder voor borduurgaren. Ben jij een fanatieke borduur(st)er? Dan zal jij hoogstwaarschijnlijk door de jaren heen al heel wat restjes borduurgaren verzameld hebben. Het sorteren van jouw borduurgarens zal jou helpen om kleurtjes uit te zoeken en opnieuw te gebruiken. Dit geeft overzicht en bespaart jou moeite én geld: want borduurgaren is niet goedkoop. Met deze garenwinder kun jij jouw restanten borduurgaren snel en netjes op een wikkelkaartje draaien. Maar ook andere handwerkgarens, wol, band en lint zijn met de opwinder prima te verwerken. Afmeting: 9 x 6cm. Geschikt voor kartonnen en plastic wikkelkaartjes. Verkoop per stuk.

Borduurgaren kun jij op verschillende manieren bewaren en sorteren. Gebruik wikkelkaartjes van karton of plastic of gebruik de handige spindels van DMC, waar jij een streng borduurgaren op kunt plaatsen. Ook handig: een opbergbox waar al jouw wikkelkaartjes inpassen en tegelijk ruimte biedt voor een schaartje en naalden.

Borduurgaren over?

Borduurgaren bestaat in heel veel kleuren en voor een gemiddeld borduurwerk heb jij al gauw 25 of meer kleuren nodig. Als jij vaker borduurt, zal jij inmiddels best wat kleurtjes in voorraad hebben. Maar hoe houd jij overzicht van wat jij wel en niet in huis hebt?

Garenwinder.

Een handig hulpmiddel voor het bewaren van borduurgarens is deze garenwinder, waar jij het borduurgaren mee op een kartonnen kaartje wikkelt. Noteer direct het nummer van de wikkel op het kaartje, dan weet jij precies welke kleuren jij wel of niet in huis hebt. Handig, wanneer jij en kleurtje nodig hebt of wanneer jij wilt putten uit jouw voorraad voor een enigszins vergelijkbare kleur. De kleurenkaart van DMC geeft jou een mooi inzicht in welke beschikbare alternatieven er zijn. Gebruik voor een mooie registratie op het wikkelkaartje de speciale stickertjes: dan is alles mooi geordend en opgeruimd.

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. Afmeting: 9 x 6cm. Naast het wikkelen van borduurgaren, kan jij deze opwinder ook gebruiken voor het netjes opwinden van andere garens, wol, lint en band.

Borduurgaren - Opgeruimd staat netjes:

Voor het bewaren van (restjes) borduurgaren vind jij hieronder diverse mogelijkheden om jouw stickers direct in gebruik te nemen. Gebruik wikkelkaartjes van karton of plastic en bewaar deze in een transparante organizer voor optimaal overzicht. Of gebruik de handige spindels voor het bewaren van borduurgaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurgaren Bewaren: Wikkelkaartjes opwinder

  • Merk: DMC
  • Model:6104
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €10,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€8,96

OPRUIMING: DMC Wikkelkaartjes voor borduurgaren - 56 st OP=OP

OPRUIMING: DMC Wikkelkaartjes voor borduurgaren - 56 st OP=OP

DMC Borduurgaren bewaren.DMC Borduurgaren bewaren: DMC Wikkelkaartjes.Fournituren – DMC Handwerkacce..

€2,50 €3,50

AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: etiketten voor wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkacces..

€2,50 €3,45

GOEDKOOP: Borduurgaren bewaren - Wikkelkaartjes Plastic 20st

GOEDKOOP: Borduurgaren bewaren - Wikkelkaartjes Plastic 20st

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: kunststof wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoire..

€1,99

Tags: Wikkelkaartjes opwinder, borduurgaren over, restjes borduurgaren, borduurgaren bewaren, spindel voor borduurgaren, wikkelkaartjes voor borduurgaren, wikkelkaart, wikkelkaartje, etiket, sticker, stickeretiket, DMC, DMC sticker, DMC etiket, DMC nummer, borduurzijde, mouline, opbergen, opbergsysteem, sorteren, organizer borduurgaren, bowstitch, wikkelstaafjes, stitchbow, wikkelstaaf, wikkelstaafje, opwinder, garenwinder, winder, spoel, spoelen, garen spoelen, garen bewaren