• Professionele Microvezeldoek - Set van 4 stuks

Milieuvriendelijk schoonmaken.

Milieuvriendelijk schoonmaken met alleen water - Microvezeldoeken set 4 stuks

Alles lekker schoon: Professionele, gebreide microvezeldoeken. Een microvezeldoek is onmisbaar in het huishouden. Een microvezeldoek gebruik jij bij de afwas, om het aanrecht of jouw keukenkastjes mee schoon te maken of voor welke sopklus dan ook. En weet jij wat zo bijzonder is aan deze professionele microvezeldoek? De doek maakt alle harde, gladde oppervlakken streeploos en blijvend schoon. En dat zonder dat jij er schoonmaakmiddel bij hoeft te gebruiken: de doek zelf neemt, door de speciale gebreide structuur, vuil en stof mee. Na gebruik kun jij de doek gewoon wassen in de wasmachine. De kleurcodes helpen jou om de doeken voor specifieke klussen te gebruiken, waardoor kruisbesmetting wordt voorkomen. Afmeting: 40 x 40cm. Verkoop per set van 4 stuks.

Ook handig op jouw aanrecht is een ouderwetse wafeldoek, die door de ingeweven wafelstructuur heel veel vocht opneemt. Kijk jouw keukenkastje even na wat jij verder nodig hebt: een goede stofdoek, een schuurlapje of dweil komen bij allerlei schoonmaakklussen van pas. Met DEZE microvezel ramendoek krijg jij glas en rvs streeploos schoon.

Schoonmaken zonder chemie: kan dat?

Een goede werkdoek is onmisbaar in elk huishouden. Met deze professionele Microvezeldoek van Betsy's heb jij de perfecte schoonmaakdoek, die nog milieuvriendelijk is ook. Weliswaar is een microvezeldoek een synthetisch product, maar omdat jij de doek kunt gebruiken ZONDER schoonmaakmiddel is het een zeer duurzame schoonmaakmethode. De doek neemt stof en vuil op en reinigt streeploos. Vanwege de gebreide combinatie van polyamide en polyestervezels wordt het stof en vuil door onzichtbare weerhaakjes in de stof meegenomen. Gebruik een microvezeldoek altijd klamvochtig.

Professionele Schoonmaak.

Schoonmaken met professionele schoonmaakproducten: dat bespaart tijd en moeite. Schoonmaken is niet heel vervelend, maar als jij het juiste materiaal ontbeert, kan het een vervelende klus worden. Met de professionele schoonmaakartikelen van Betsy krijg jij jouw huis écht goed schoon. Minimale inspanning met maximaal resultaat: wie wil dat nou niet?

Ken jij Betsy's wonderdoeken?

Ooit kwam de microvezeldoek op de markt als een ware schoonmaakrevolutie: vandaar nog steeds de naam Betsy's Wonderdoek. De kleurcodes zorgen ervoor dat jij de doeken per klus uit elkaar houdt, waardoor kruisbesmetting wordt voorkomen. Zo wordt de roze doek bij voorkeur gebruikt voor sanitair, de blauwe voor het interieur, de groene voor de vloer en de gele voor in de keuken. Dagelijks maken duizenden schoonmakers gebruik van de professionele microvezel producten – jij binnenkort ook?

Specificaties:

Materiaal: 70% polyester, 30% polyamide. Afmeting: 40 x 40cm. Kleur: Blauw- Roze-Groen-Geel. Verkoop per set van 4 stuks. Wasbaar tot 95°. Gebruiken ZONDER schoonmaakmiddel.

Wasvoorschrift en gebruiksaanwijzing:

Gebruik een microvezeldoek altijd klamvochtig. Het gebruik van schoonmaakmiddel zal de werking van de doek verminderen, aangezien de doek verzadigd raakt met het vet uit het schoonmaakmiddel en daardoor minder vuil opneemt. Gebruik een microvezeldoek dus enkel met schoon leidingwater. Jij kunt de microvezeldoek wassen tot 95° - ideaal tegen bacteriën. GEEN wasverzachter of bleekmiddel gebruiken.

Alles weer lekker schoon:

Onmisbaar in de keuken: een goede dweil en een paar schuurlapjes. Een andere schoonmaaktopper: de ouderwetse katoenen stofdoek! DEZE microvezeldoek is speciaal voor het streeploos drogen van glas en RVS.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Professionele Microvezeldoek - Set van 4 stuks

  • Merk: Betsy
  • Model:27356
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €15,80
  • €10,00


Gerelateerde producten

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse dweil.Ouderwetse dweil van katoen.Dweil van katoen: Dit extra grote model neemt goed op e..

€5,95

Ouderwetse Stofdoek

Ouderwetse Stofdoek

Grote stofdoek.Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoenStofdoek kopen? Alles lekker schoon: Le..

€2,95

Vaatdoek 100% katoen - Voor op het aanrecht

Vaatdoek 100% katoen - Voor op het aanrecht

Vaatdoek Multicolor.Vaatdoek Multicolor 100% katoen.Alles lekker schoon: Badstof Vaatdoek. Een vaatd..

€1,99

Wafeldoek 100% katoen - Neemt veel vocht op

Wafeldoek 100% katoen - Neemt veel vocht op

Aanrechtdoekje.Aanrechtdoekje Wafeldoek: Neemt extra veel op.Alles lekker schoon: Wafeldoek. Een waf..

€1,99

Tags: Schoonmaken, stofdoek, dweil, schoonmaakproducten, professionele schoonmaakproducten, innovatieve schoonmaakproducten, innovatief schoonmaken, werkdoek, wafeldoek, vaatdoek, vaatdoekjes, viscose doek, microvezel, microvezeldoek, microvezeldoek 70/30, microvezeldoek 30% polyamide, bestys wonderdoek, betsy's wonderdoek, wonderdoek