Fruit en groentezak

Fruit en groentezak – duurzaam naar de supermarkt

Duurzame groente- en fruitzak om mee te nemen naar de winkel, wanneer jij groente of fruit gaat kopen. Voorkom het onnodig gebruik van plastic wegwerptassen. Deze handige katoenen zak is aan één kant geweven met een open ruitstructuur, zodat een caissière kan zien wat er in de zak is verpakt. Weeg eerst de groente af in de weegschaal alvorens de sticker te printen, om te voorkomen dat je betaalt voor het gewicht van de zak. Wordt de groente aan de kassa gewogen, houd dan rekening met een tarra gewicht van de zak van 44 gram. De groente- en fruitzak is geschikt voor ongeveer 2 kilo aan groenten en voorzien van een tunnel met koord, zodat je de zak kunt sluiten. Samenstelling: Biologische katoen. Afmeting: 30 x 40cm. Verkoop per stuk.

Bewaar deze zak in jouw canvas boodschappentas: die neem je toch al mee als je naar de winkel gaat. Zoek je naar nog meer ‘laaghangend fruit’ om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu? Denk dan eens na over duurzame, herbruikbare rietjes. De rietjesborstel kan jij ook los bestellen. Bij onze paardenharen afwaskwast, ontvang jij een extra reserve kop om de steel van de borstel een tweede leven te gunnen.

Een beter milieu begint bij…

… bij jezelf, ja: een open deur, maar het is wel waar. Steeds vaker horen we over de (gevolgen van) klimaatverandering. Tegelijkertijd lijkt het onderwerp te groot en voelt het als lastig om een wezenlijke bijdrage te leveren. Zoals zo vaak zit dit echter nog vaak in kleine stapjes, die weinig aanpassing vragen. Een kwestie van de juiste mindset.

Voorkom plastic wegwerpzakjes

Bedenk eens hoeveel plastic zakjes jij per jaar weggooit, terwijl je ze slechts eenmalig gebruikt. We hebben het over de wegwerpzakjes in de supermarkt, waar jij groenten en fruit in afweegt. Met deze zak van biologische katoen los jij dit probleem gemakkelijk op. De zak heeft één zijde, waarbij aan de kassa zichtbaar is, wat jij erin hebt gestopt. De zak is wasbaar tot 30°, maar eigenlijk is af en toe binnenstebuiten uitspoelen van de zak al voldoende. De zak is voorzien van een koord om deze te kunnen sluiten. Wanneer de groenten aan de kassa worden gewogen: het gewicht van de zak is geprint in de binnenkant, zodat jij dit aan de caissière door kunt geven. Tarra gewicht: 44 gram.

Specificaties:

Samenstelling: Biologische, voorgewassen katoen. Afmeting: 30 x 40cm. Tarra gewicht: 44 gram. Voorzien van trekkoord. Verkoop per stuk.

Nog meer voor een leefbare wereld:

  • Duurzame rietjesset met gratis borstel
  • Zacht borsteltje om jouw rietjes schoon te maken
  • Paardenharen afwasborstel met extra kop
  • Duurzaam boodschappen doen? Gebruik jouw eigen boodschappentas
  • Maak ook kennis met ons assortiment biologische ZEEP en schoonmaakmiddelen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam: Fruit- en groentezak - Voorkom wegwerpplastic

  • Merk: Redecker
  • Model:802140
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,95


Gerelateerde producten

Borstel voor Rietjes - Zachte smalle tuitenwisser

Borstel voor Rietjes - Zachte smalle tuitenwisser

Rietjesborstel.Rietjesborstel voor herbruikbare rietjes.Duurzame rietjes: bestaan die ook? In een we..

€4,95

Duurzame AANBIEDING: Rietjes set met 2 reinigingsborstels

Duurzame AANBIEDING: Rietjes set met 2 reinigingsborstels

Duurzame Rietjes.Duurzame rietjes: inclusief 2 rietjesborstels.Duurzame rietjes: bestaan die ook? In..

€5,00 €6,99

Tags: Katoenen zakken, groente- en fruit zakken, geen plastic, geen wegwerpplastic, duurzaam, duurzaam leven, duurzame boodschappentas, duurzame boodschappenzak, duurzame tas