• Super Absorberende Spons

Universele Spons.

Universele Spons gaat 10x zo lang mee!

Goede spons kopen? Deze Super Spons gaat 10 keer zo lang mee dan een traditionele spons, neemt super veel vocht op en is geschikt voor het reinigen van alle harde oppervlakken. Een ideale schoonmaakspons voor sanitair, keuken en voor het wassen van je auto, omdat de spons niet alleen vocht, maar ook vuil en stof direct opneemt. Spoel de spons goed uit na gebruik: zo is jouw spons weer klaar voor het volgende gebruik. De Wonderspons houdt geen nare geurtjes vast, pluist niet en maakt streeploos schoon. Verkoop per stuk.

Schoonmaken wordt een stuk minder vervelend, wanneer je beschikt over het juiste materiaal. Dus bestel samen met jouw nieuwe spons direct een goede katoenen dweil voor de vloer, een paar lekkere stofdoeken en een stel nieuwe theedoeken en je hebt alles weer op orde!

Super Spons.

Een spons die niet alleen veel water opneemt, maar ook stof en vuil meeneemt: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het Starbright gelukt om deze eigenschappen te combineren in een compacte spons, die bovendien nog 10 keer langer meegaat dan een gewone spons!

Neemt veel water op.

De superspons neemt erg veel vocht op en verwijdert in één moeite stof en vuil. Je gebruikt de superspons voor allerlei schoonmaakklusjes, waarbij je overmatig water gebruikt.. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van jouw badkamer, toilet, aanrecht of het wassen van de auto. De spons pluist niet, laat geen vezels achter en houdt onaangename geurtjes niet vast. Bovendien laat deze spons geen strepen achter op glas of rvs.

Spoel de spons voor het eerste gebruik goed uit. Als de spons droog is, zal je merken dat deze hard wordt. Schrik niet: bij het eerstvolgende gebruik zal de spons, zodra deze nat wordt, weer zacht en flexibel aanvoelen. Vergeet niet om de spons goed na te spoelen met schoon water na het gebruik. Gebruik deze spons NIET in combinatie met bleekmiddel.

Specificaties:

Materiaal: PVA. Afmeting: 15 x 9cm. Kleur: Blauw.

LET OP: de spons wordt hard na gebruik, maar zal wanneer zij in aanraking komt met water weer zacht en soepel aanvoelen.

Lekker aan de poets:

Vul jouw keukenkastje weer even aan met de nodige schoonmaakartikelen. Een katoenen dweil, een paar goede stofdoeken en een paar nieuwe theedoeken en alle terugkerende poetsklusjes kunnen weer geklaard worden!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Super Absorberende Spons

  • Merk: Starbright
  • Model: 110341
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,60
  • €2,36


Gerelateerde producten

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse dweil.Ouderwetse dweil van katoen.Dweil van katoen: Dit extra grote model neemt goed op e..

€5,95

Ouderwetse Stofdoek

Ouderwetse Stofdoek

Grote stofdoek.Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoenStofdoek kopen? Alles lekker schoon: Le..

€1,85 €2,63

Theedoek Ruit Blauw

Theedoek Ruit Blauw

Pompdoek.Pompdoek: een lekkere grote theedoek, horeca-kwaliteit.Theedoek kopen? Met deze grote geblo..

€2,48 €3,30

Theedoek Ruit Zwart

Theedoek Ruit Zwart

Droogdoek.Droogdoek: een lekkere grote theedoek, horeca-kwaliteit.Theedoek kopen? Met deze grote ger..

€2,48 €3,30

Tags: Superspons, wonderspons, absorberende spons, spons neemt goed op, spons neemt vuil mee, spons neemt stof mee, spons pluis niet, pluisvrije spons, pva spons, super spons, zuigende spons, saugwunder, tiger spons, starbright, star bright, sorbo, spons