• Duurzaam Vlekkenzout - Waskrachtversterker & Witmaker

Vlekkenzout.

Vlekkenzout voor een schone en witte was - Zuurstofbleekmiddel.

Fournituren - Wasmiddel en vlekkenmiddelen. Witmaker kopen voor jouw wasgoed? Of zoek je een goed werkzaam, maar duurzaam vlekkenmiddel? Dan is het zuurstofbleekmiddel van Ecover een prima keus. Niet alleen is dit vlekkenmiddel 100% biologisch afbreekbaar, het zorgt er ook voor dat je minder wasmiddel nodig hebt om jouw was goed schoon te krijgen. Voeg wat van dit vlekkenzout toe aan het hoofdwasmiddel en je hebt een waskrachtversterker, die goed helpt tegen vlekken van thee, koffie, fruit en wijn, zonder jouw was te bleken. Bovendien zorgt het afbreekbare vlekkenmiddel ervoor dat witte was niet vergeelt en kun je er zelfs vergrauwd witgoed weer mooi wit mee krijgen! Dosering: 1 eetlepels per wasbeurt. 26 wasbeurten per verpakking.

Heb je specifieke vlekken van bijvoorbeeld deodorant, inkt of smeer, behandel deze dan voor met een VLEKKENDUIVEL van Dr. Beckmann, dan krijg je de vlek er zeker uit - doseer in dat geval 2 eetlepels van dit vlekkenzout! Ken jij ons biologische wasmiddel al? Om kwetsbare was te beschermen, kun je je wasgoed het beste wassen in een WASNET. Met de speciale Sneaker Cleaner van Shoe Boys krijg je ook jouw sneakers weer helemaal schoon!

Waskrachtversterker.

Vlekken in jouw kleding? Veel mensen denken, dat je vlekken het beste uit je was krijgt door het toevoegen van meer wasmiddel. Dit is een misverstand. Het gebruik van teveel wasmiddel kan zelfs averechts werken en is ook niet goed voor jouw wasmachine. Beter is het om specifieke vlekken voor te behandelen of om standaard een waskrachtversterker toe te voegen aan jouw hoofdwasmiddel. Het fijne van Vlekkenzout is dat je het kunt gebruiken voor zowel bonte als witte was, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je wasgoed wordt gebleekt. Wel zorgt het vlekkenmiddel er bij jouw witte was voor, dat grauwsluier en nare geurtjes verdwijnen. 3 functies in 1 dus!

Vlekkenzout - Hoe werkt het?

Voeg 1 eetlepel van het vlekkenzout toe aan je wasmiddel en je zult zien dat jouw wasgoed schoner en witter wordt, terwijl je kunt besparen op het gebruik van je reguliere wasmiddel. Dit vlekkenzout kun je gebruiken voor zowel machine- als handwas. Witgoed blijft wit en ook reeds vergeelde kleding kun je met het gebruik van dit vlekkenzout weer mooi wit krijgen. Volledig biologisch afbreekbaar!

Specificaties:

Samenstelling: Natriumsulfaat, natriumbicarbonaat, polypeptide, glycerine, volledig biologisch afbreekbaar - Zuurstofbleekmiddel bevat beslist GEEN chloor. Het vlekkenzout wordt geleverd in een kartonnen doos van 95% ge-recycled papier. Inhoud: 400 gram, geschikt voor 26 wasbeurten.

Nog meer voor een schone was:

De vlekkenduivels van Dr. Beckmann zijn specifiek ontwikkeld voor verschillende soorten vlekken: je kunt dus altijd het beste vlekkenmiddel kiezen voor een lastige vlek. Wil je behalve een ecologisch vlekkenmiddel ook een milieuvriendelijk wasmiddel gebruiken? Ons biologische wasmiddel is een prima en betaalbare keus! Sorteer je kwetsbare wasgoed altijd in een wasnet; we hebben een mooie set voor je met drie verschillende maten. En wil je ook je sneakers eens goed schoon maken? Met de Sneaker Cleaner kun je al je schoenen schoonmaken; geschikt voor zowel leren schoenen als voor canvas of linnen gympen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam Vlekkenzout - Waskrachtversterker & Witmaker

  • Merk: Ecover
  • Model:719087
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Zelf biologisch wasmiddel maken - Duurzaam wasmiddel

Zelf biologisch wasmiddel maken - Duurzaam wasmiddel

Biologisch wasmiddel.h3>Biologisch wasmiddel: nog geen 60 cent per wasbeurt!Biologisch wasmiddel maa..

€19,95

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Reiniger voor schoenen - effectief tegen vuil

Reiniger voor schoenen - effectief tegen vuil

Schoenen schoonmakenSchoenen schoonmaken: voor alle leer en textielSchoenverzorging: Schoenen effect..

€8,95

Tags: vlekkenzout, vlekkenoplosser, vlekkenmiddel, vlekkenduivel, witmaker, grauwsluier, witte was, bonte was, schone was, biotex, voorweken, voorwasmiddel, waskracht, waskrachtversterker, biologisch vlekkenmiddel, duurzaam vlekkenmiddel, milieuvriendelijk vlekkenmiddel, ecover, frosch