• Duurzaam Vlekkenzout - Waskrachtversterker & Witmaker

Vlekkenzout.

Vlekkenzout voor een schone en witte was.

Fournituren - Wasmiddel en vlekkenmiddelen. Witmaker kopen voor jouw wasgoed? Of zoek je een goed werkzaam, maar duurzaam vlekkenmiddel? Dan is het Vlekkenzout van Redecker een prima keus. Niet alleen is dit vlekkenmiddel 100% biologisch afbreekbaar, het zorgt er ook voor dat je minder wasmiddel nodig hebt om jouw was goed schoon te krijgen. Voeg wat van dit vlekkenzout toe aan het hoofdwasmiddel en je hebt een waskrachtversterker, die goed helpt tegen vlekken van thee, koffie, fruit en wijn, zonder jouw was te bleken. Bovendien zorgt het afbreekbare vlekkenmiddel ervoor dat witte was niet vergeelt en kun je er zelfs vergrauwd witgoed weer mooi wit mee krijgen! Het natuurlijke vlekkenmiddel is geschikt voor witte en bonte was, en voor zowel machine- als handwas. Dosering: 2 eetlepels per wasbeurt. 20 wasbeurten per verpakking.

Met vlekkenzout kun je, zoals je hierboven hebt gelezen, diverse vlekken (voor)behandelen. Heb je specifieke vlekken van bijvoorbeeld deodorant, inkt of smeer, behandel deze dan voor met een vlekkenduivel van Dr. Beckmann, dan krijg je de vlek er zeker uit! Zoek je een goed ecologisch wasmiddel voor witte en bonte was? Met het vloeibare wasmiddel van Frosch behaal je een prima resultaat, zonder het milieu te belasten. Om kwetsbare was te beschermen, kun je je wasgoed het beste wassen in een wasnet. We hebben een mooie set voor je, met 3 verschillende maten. En als je dan toch bezig bent met alles weer lekker schoon te wassen? Vergeet dan ook je schoenen niet. Met de speciale Sneaker Cleaner van Shoe Boys krijg je ook jouw sneakers weer helemaal schoon!

Waskrachtversterker.

Vlekken in jouw kleding? Veel mensen denken, dat je vlekken het beste uit je was krijgt door het toevoegen van meer wasmiddel. Dit is een misverstand. Het gebruik van teveel wasmiddel kan zelfs averechts werken en is ook niet goed voor jouw wasmachine. Beter is het om specifieke vlekken voor te behandelen of om standaard een waskrachtversterker toe te voegen aan jouw hoofdwasmiddel. Het fijne van Vlekkenzout is dat je het kunt gebruiken voor zowel bonte als witte was, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je wasgoed wordt gebleekt. Wel zorgt het vlekkenmiddel er bij jouw witte was voor, dat grauwsluier en vergeling wordt voorkomen of verwijderd. 3 functies in 1 dus!

Hoe werkt het?

Voeg 2 eetlepels van het vlekkenzout toe aan je wasmiddel en je zult zien dat jouw wasgoed schoner en witter wordt, terwijl je kunt besparen op het gebruik van je reguliere wasmiddel. Dit vlekkenzout kun je gebruiken voor zowel machine- als handwas. Witgoed blijft wit en ook reeds vergeelde kleding kun je met het gebruik van dit vlekkenzout weer mooi wit krijgen. Vlekkenzout bestaat voor 100% uit Natriumpercarbonaat. Dit natuurlijke product breekt tijdens het wassen uiteen in soda, water en actieve zuurstof. Het wasproces bevordert dus gelijktijdige ontleding van het middel, wat een effectieve werking garandeert. Zonder synthetische toevoegingen en volledig biologisch afbreekbaar!

Specificaties:

Samenstelling: 100% natriumpercabonaat, volledig biologisch afbreekbaar. Het vlekkenzout wordt geleverd in een handige, afsluitbare bus. Inhoud: 400 gram, geschikt voor 20 wasbeurten.

Kenmerken:

 • Voor witte en kleurechte bonte was; effectief vanaf 50°
 • Voorkomt en herstelt grauwsluier en vergeling bij witte was
 • Weekt hardnekkige vlekken voorzichtig los
 • 100% biologisch afbreekbaar
 • Nog meer voor een schone was:

  De vlekkenduivels van Dr. Beckmann zijn specifiek ontwikkeld voor verschillende soorten vlekken: je kunt dus altijd het beste vlekkenmiddel kiezen voor een lastige vlek. Wil je behalve een ecologisch vlekkenmiddel ook een milieuvriendelijk wasmiddel gebruiken? Het vloeibare wasmiddel van Frosch is een prima en betaalbare keus! Sorteer je kwetsbare wasgoed altijd in een wasnet; we hebben een mooie set voor je met drie verschillende maten. En wil je ook je sneakers eens goed schoon maken? Met de Sneaker Cleaner kun je al je schoenen schoonmaken; geschikt voor zowel leren schoenen als voor canvas of linnen gympen!

  Geef beoordeling

  Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

  Duurzaam Vlekkenzout - Waskrachtversterker & Witmaker

  • Merk: Redecker
  • Model: 795053
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,95


  Gerelateerde producten

  Vlekkenduivels

  Vlekkenduivels

  Dr. Beckmann vlekkenduivels zijn onmisbaar in elk huishouden Er is een vlekkenduivel voor elke vlek..

  €4,09

  Reiniger voor schoenen - effectief tegen vuil

  Reiniger voor schoenen - effectief tegen vuil

  Schoenen schoonmakenSchoenen schoonmaken: voor alle leer en textielSchoenverzorging: Schoenen effect..

  €7,99

  Frosch duurzaam wasmiddel met Aloë Vera

  Frosch duurzaam wasmiddel met Aloë Vera

  Frosch wasmiddel met Aloë Vera. - Stralend schone was voor alle gekleurde textiel op alle temperatur..

  €11,50

  Wasnetten set 3 stuks

  Wasnetten set 3 stuks

  Wasnetten.Wasnetten: 3 waszakjes voor fijne kleding in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsba..

  €9,95

  Tags: vlekkenzout, vlekkenoplosser, vlekkenmiddel, vlekkenduivel, witmaker, grauwsluier, witte was, bonte was, schone was, biotex, voorweken, voorwasmiddel, waskracht, waskrachtversterker, biologisch vlekkenmiddel, duurzaam vlekkenmiddel, milieuvriendelijk vlekkenmiddel, ecover, frosch