Vergulde Hand Aluinblok

Vergulde Hand Aluinblok - Verfrissend en bloedstelpend.

Nat scheren – Aftershave Aluinblokje van de Vergulde Hand. Met Vergulde Hand Scheerartikelen weet jij je verzekerd van de beste kwaliteit. De producten van De Vergulde Hand verzorgen jouw huid tijdens én na het scheren. Dit aluinblok verfrist jouw huid na het scheren en sluit de poriën. Kleine wondjes worden hersteld door middel van de bloedstelpende werking van het aluinblok. Ook wondjes tjdens het scheren kan jij gemakkelijk dichten door het natte aluinblok over het wondje te wrijven. Aluin is een volledig natuurlijk materiaal. Wist jij dat De Vergulde Hand het oudste nog bestaande Nederlandse merk is? Al sinds 1554 maken zij scheerproducten. Inhoud: 75 gram.Verkoop per stuk.

Handig voor onderweg: Vergulde Hand scheerschuim bestellen in 2 compacte minibusjes van elk 50ml. Ook van De Vergulde Hand: Scheerzeep Extra Fris voor gemakkelijk nat scheren of een praktische Scheerzeepstaaf : beide te gebruiken in combinatie met de Vergulde Hand Scheerkwast.

Nat scheren – Waarom?

Steeds meer mannen (her)ontdekken de charme van nat scheren. In plaats van iedere ochtend te starten met het monotone geronk van een scheerapparaat, kiest de moderne man ervoor om van het dagelijkse scheren zijn eigen, persoonlijke moment te maken. Sommige mannen starten de dag met een lekkere, frisse scheerbeurt, anderen sluiten hun dag ermee af om met een lekker schoon en glad gezicht de avond of nacht in te gaan. Nat scheren wordt pas echt een beleving, als je er het juiste materiaal voor gebruikt. Dat betekent: een goede, verzorgende scheerzeep of scheerschuim, een goed scherp mes en een kwast van goede kwaliteit om je gezicht mee in te zepen. De verzorgingsproducten van De Vergulde Hand dragen bij aan een optimale scheerervaring! De Vergulde Hand bestaat niet zonder reden al sinds 1554!

Nat scheren – Hoe?

Laat de scheerkwast met de bovenste helft van de kwast voor het scheren kort weken in goed warm water. Maak ook jouw huid van tevoren nat met warm water om de huid te ontspannen. Met de natte kwast neem jij de scheerzeep of van de scheerstaaf. Schuim de scheerzeep op met ronddraaiende bewegingen van de scheerkwast. Breng een royale maar niet overdadige laag scheerzeep aan op jouw gezicht en laat deze voor het scheren kort inwerken. Spoel tijdens het scheren het mes regelmatig af met koud water – een schoon mes voorkomt irritatie of huidschade. Klaar met scheren? Was jouw gezicht dan eerst met warm en vervolgens met koud water om de poriën te sluiten. Behandel jouw huid na het scheren met dit aluinblokje om de huid te kalmeren. Na het scheren kan jij jouw huid behandelen met BALSEM of AFTERSHAVE.

Specificaties:

Bloedstelpend aluinblokje voor verfrissing na het scheren. Samenstelling: Aluminium potassium sulfate. Inhoud: 75gr. Verkoop per stuk.

Nat scheren met:

  • Scheerschuim 2 x 50 ml voor op reis
  • Scheerzeep met eucalyptusolie voor de gevoelige huid
  • De Vergulde Hand scheerkwast met gratis houder
  • De Vergulde Hand Scheerstaaf: praktisch in het gebruik

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vergulde Hand Aluinblok - Verzorgt en stelpt wondjes

  • €5,50


Gerelateerde producten

Vergulde Hand Scheerschuim MINI - 2 x 50ml

Vergulde Hand Scheerschuim MINI - 2 x 50ml

Scheerschuim Miniverpakking. Scheerschuim Miniverpakking – 2 busjes scheerschuim voor op reisNat sch..

€7,95

Vergulde Hand Scheerzeep 75 gram - Met eucalyptusolie

Vergulde Hand Scheerzeep 75 gram - Met eucalyptusolie

Vergulde Hand ScheerzeepVergulde Hand Scheerzeep – Ook voor de gevoelige huid.Nat scheren – Scheerze..

€7,25

Vergulde Hand Scheerkwast - Inclusief houder

Vergulde Hand Scheerkwast - Inclusief houder

Scheerkwast met houder.Scheerkwast met houder - Vergulde HandBorstels van echt haar - Een klassieke ..

€12,50

Vergulde Hand Scheerstaaf 75 gram - Praktisch in gebruik

Vergulde Hand Scheerstaaf 75 gram - Praktisch in gebruik

Vergulde Hand ScheerzeepstaafVergulde Hand Scheerzeepstaaf – Praktisch en zuinig in gebruik.Nat sche..

€7,25

Tags: Scheerschuim, scheerzeep, vergulde hand, de vergulde hand, scheergel, scheerstaaf, scheerkwast, scheerbalsem, verzorgend scheerschuim, aluin, nat scheren, nat scheren waarom, nat scheren hoe, aftershave, na het scheren, verzorgt de huid na het scheren. aluinblokje