• Zeepschaal voor shampoo bar

Zeepschaaltje voor Shampoo bar.

Zeepschaaltje voor Shampoo bar om de zeep op te leggen na gebruik. Het grote voordeel van het gebruik van een shampoo bar is dat je geen gebruik maakt van een plastic fles, maar gewoon een handzaam stukje zeep gebruikt waar je je haar prima mee kan wassen. Goed voor het milieu, handzaam in het gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Natuurlijke cosmetica dus. En na afloop leg je het stuk zeep te drogen op dit zeepschaaltje van bamboo.

Als je het de meeste mensen vraagt, willen ze allemaal wel iets doen voor het milieu. We zijn ons steeds meer en beter bewust van de impact die onze acties hebben op onze leefomgeving en op wereldwijde vervuiling. Maar hoe kun je zelf je steentje bijdragen zonder allerlei ingewikkelde acties? Een shampoo bar is een goed voorbeeld van hoe je met kleine stapjes toch impact kunt maken op een beter milieu.

Een shampoo bar ziet er uit als een stuk zeep en het werkt ook hetzelfde. Je maakt de shampoo bar nat in je handen en schuimt de shampoo op, zodat je er vervolgens je haar mee kunt wassen. Gemakkelijk in het gebruik, heel gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk op te bergen. Als je klaar bent met je haar te wassen, kun je je shampoo bar te drogen leggen op dit bamboo zeepschaaltje. In de bodem van het schaaltje zitten gaatjes, zodat de zeep uit kan lekken en kan drogen. Doordat het stuk zeep droog blijft, gaat het een stuk langer mee en wordt het niet vies.

Dit zeepschaaltje is speciaal gemaakt, dat de shampoo bars van Tinktura erin passen. Materiaal: Bamboo.

TIP: bestel ook een afsluitbaar kunststof zeepdoosje mee voor op reis. Een shampoo bar neemt veel minder plek in in je (hand)bagage dan een plastic shampoo fles!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zeepschaal voor shampoo bar

  • Merk: Tinktura
  • Model: 563497
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,99


Gerelateerde producten

Zeepdoosje Voor op Reis

Zeepdoosje Voor op Reis

Afsluitbaar Zeepdoosje.Afsluitbaar Zeepdoosje om een stuk zeep mee te nemen op reis of op vakantie. ..

€6,49

Shampoo bar Shampoo & Conditioner

Shampoo bar Shampoo & Conditioner

Shampoo bar.Shampoo bar om je haar te wassen. Geen plastic fles, maar gewoon een handzaam stukje zee..

€8,95

Tags: Tinktura, organic, biologisch, ecologisch, natuurlijke verzorging, biologische verzorging, vegan, vegan verzorging, vegan zeep, vegan shampoo, vegan shampoo bar, shampoo bar, biologische shampoo, vegan shampoo, biologische shampoo bar, ecologische shampoo bar, geen parabenen, vrij van parabenen, afbreekbaar, volledig afbreekbaar, natuurlijke cosmetica, vegan cosmetica