• Shampoo bar Droog Haar

Shampoo bar.

Shampoo bar om je haar te wassen. Geen plastic fles, maar gewoon een handzaam stukje zeep waar je je haar prima mee kan wassen. Goed voor het milieu, handzaam in het gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Natuurlijke cosmetica.

Als je het de meeste mensen vraagt, willen ze allemaal wel iets doen voor het milieu. We zijn ons steeds meer en beter bewust van de impact die onze acties hebben op onze leefomgeving en op wereldwijde vervuiling. Maar hoe kun je zelf je steentje bijdragen zonder allerlei ingewikkelde acties? Deze shampoo bar is een goed voorbeeld van hoe je met kleine stapjes toch impact kunt maken op een beter milieu.

Een shampoo bar ziet er uit als een stuk zeep en het werkt ook hetzelfde. Je maakt de shampoo bar nat in je handen en schuimt de shampoo op, zodat je er vervolgens je haar mee kunt wassen. Gemakkelijk in het gebruik, heel gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk op te bergen.

Wat zijn de voordelen voor het milieu?

1. Geen plastic fles meer nodig, dus je draagt direct bij aan het terugbrengen van de plastic soep.

2. Je doet met een shampoo bar maar liefst 3 keer langer dan met een plastic shampoo fles. Goed voor het milieu én voor je portemonnee!

3,Vrij van parabenen, conserveringsmiddelen en sls (sodium lauryl sulphate). Bovendien zijn de shampoo bars vegan, dierproefvrij en handgemaakt.

De verzorgingsproducten van Tinktura zijn 100% natuurlijk. Voor de samenstelling van deze natuurlijke cosmetica maakt deze fabrikant gebruik van tincturen (alcoholoplossingen van kruiden), balsems van kruiden, zeep en koud geperste oliën, zonder kunstmatige toevoegingen, verf of kleurstoffen.

Gebruiksaanwijzing: Maak de shampoo bar nat en schuim deze op in je handen. Vervolgens kun je het schuim met je handen opbrengen op je natte haar. Als je dit wilt kun je de shampoo bar ook rechtstreeks op je natte haren inmasseren.

Deze shampoo bar is geschikt voor droog, futloos en beschadigd haar. Ook goed te gebruiken als je haar droog is geworden van het verven of van de zon. De shampoo bar wordt gemaakt op basis van Ylang en Sinaasappel. Gewicht: 60gram.

TIP: bestel een handig zeepschaaltje of doosje mee om je zeep op of in te bewaren. Je kunt de shampoo bar ook gemakkelijk meenemen op reis in en afsluitbaar zeepdoosje: dat neemt ook nog eens minder plek in in je (hand)bagage!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Shampoo bar Droog Haar

  • Merk: Tinktura
  • Model: 932452
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Zeepdoosje Voor op Reis

Zeepdoosje Voor op Reis

Afsluitbaar Zeepdoosje.Afsluitbaar Zeepdoosje om een stuk zeep mee te nemen op reis of op vakantie. ..

€6,49

Zeepschaal voor shampoo bar

Zeepschaal voor shampoo bar

Zeepschaaltje voor Shampoo bar.Zeepschaaltje voor Shampoo bar om de zeep op te leggen na gebruik. He..

€8,99

Tags: Tinktura, organic, biologisch, ecologisch, natuurlijke verzorging, biologische verzorging, vegan, vegan verzorging, vegan zeep, vegan shampoo, vegan shampoo bar, shampoo bar, biologische shampoo, vegan shampoo, biologische shampoo bar, ecologische shampoo bar, geen parabenen, vrij van parabenen, afbreekbaar, volledig afbreekbaar, natuurlijke cosmetica, vegan cosmetica