Olijfhout Pannen Onderzetter.

Olijfhout Pannen Onderzetter, variabele grootte.

Mooie onderzetter(s) voor pannen, gemaakt van olijfhout. Olijfhout is een duurzame houtsoort die bij correct gebruik zeer lang meegaat. Olijfhout is een langzaam groeiende en daardoor zeer harde houtsoort. Omdat deze pannenonderzetter van olijfhout geolied is, is deze vocht- en hittebestendig. Vanwege de unieke vorm van de 4 delen, kun je, door deze met elkaar te combineren, jouw pan-onderzetter groter maken. Handig, zeker als je beperkte ruimte hebt op jouw aanrecht of eettafel. Bovendien is olijfhout een zeer mooi materiaal en heeft het een mooie gladde structuur met een unieke tekening. Je ontvangt vier te combineren trapeze-vormige onderzetters. Afmeting per stuk: 13x12cm; totale afmeting: 27x17cm.

Olijfhout is een prachtig materiaal voor toepassing in de keuken of aan tafel. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze mooie olijfhouten onderzetters? Ook handig in de keuken zijn onze zeer scherpe schilmesjes. Je kunt kiezen uit een roestvrije of niet-roestvrije versie. Met een speciaal anti-ketelsteen sponsje tenslotte voorkom je afzetting van kalk in jouw fluitketel of waterkoker

Waarom een onderzetter van olijfhout?

Olijfhout is een zeer langzaam groeiende houtsoort. Dit zorgt voor een zeer sterk, glad oppervlak met een bijzondere tekening. Het voor deze pannenonderzetter gebruikte olijfhout is bovendien geolied en daardoor vocht- en hittebestendig. Pannen kunnen in grootte verschillen. Het grote voordeel van deze set onderzetters is dat je, door ze te combineren, een grotere of kleinere onderzetter kunt maken. Zeker als je een klein aanrecht of niet al te grote eettafel hebt, is dit erg handig!

Onderhoudsadvies:

Het olijfhout is geolied en daardoor goed beschermd. Wrijf de onderzetters dan ook met enige regelmaat in met wat olijfolie op een stukje keukenpapier: zo blijven ze mooi. Zet de onderzetters nooit in de vaatwasmachine en voorkom het gebruik van schuursponzen. Spoel de onderzetters in plaats daarvan direct na gebruik af onder de kraan en droog de onderzetters aansluitend zorgvuldig af. Zo heb je er jaren plezier van!

Specificaties:

Materiaal: geolied olijfhout. Verkoop per set van 4 onderzetters. Afmeting: 13x12cm; samen vormen de 4 stuks een onderzetter van 27x17cm.

Ook voor in de keuken:

 • Olijfhouten onderzetters voor glazen en mokken: die staan leuk op tafel!
 • Op zoek naar een altijd scherp schilmesje? Je kunt kiezen uit een roestvrije of een niet-roestvrije versie.
 • Reken definitief af met kalk in jouw fluitketel of waterkoker: ons anti-ketelsteen sponsje filtert kalk uit het water tijdens het koken.
 • Geef beoordeling

  Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

  Pannen Onderzetters Olijfhout

  • Merk: Redecker
  • Model: 741019
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €22,51


  Gerelateerde producten

  Schilmesje niet roestvrij recht

  Schilmesje niet roestvrij recht

  Vlijmscherp Schilmesje.Vlijmscherp schilmesje voor in de keukenla.Herder schilmesjes staan wereldwij..

  €6,50

  Antiketelsteenspons

  Antiketelsteenspons

  Anti ketelsteenspons. Anti ketelsteenspons om kalkaanslag te voorkomen. Water uit de kraan bevat kal..

  €8,95

  Onderzetters olijfhout

  Onderzetters olijfhout

  Onderzetters Olijfhout.Onderzetters Olijfhout voor glazen en mokken.Onderzetters, gemaakt van olijfh..

  €26,50

  AANBIEDING: Schilmesje roestvrij recht

  AANBIEDING: Schilmesje roestvrij recht

  Voordelig schilmesje.Voordelig schilmesje RVS voor groenten en fruit.Herder schilmessen staan bekend..

  €3,38 €4,50

  Tags: Olijfhouten onderzetter, onderzetter, olijfhout, pannen onderzetter, pan onderzetter, beschermer, geolied olijfhout, onderzetters, trivet