• Trekstang voor gordijnen

Trekstang

Trekstang om gordijnen te openen en te sluiten, zonder dat je de gordijnen zelf beet hoeft te pakken.

Was jij iedere 14 dagen je gordijnen? Wij ook niet, hoor. Gordijnen wassen is een tijdrovende bezigheid. Je moet je ze van de rails halen, de gordijnhaken eruit halen, in de wasmachine proppen en heel voorzichtig zijn met welk wasprogramma je kiest. Ook het drogen en strijken van je gordijnen is niet bepaald een feestje. Dus: alle begrip als je dit klusje beperkt tot 1 of 2 keer per jaar. Maar gordijnen zijn ook een gebruiksartikel en als je ze iedere dag als je ze opent en sluit beetpakt met je handen is de kans groot dat er ontsierende vlekken ontstaan. Daarom is zo'n handige trekstang van Prym echt een uitkomst: je gordijnen blijven vrij van handtasten en sluiten bovendien een stuk gemakkelijk en geruislozer.

Hoe werkt het? Je opent de karabijnhaak aan de bovenzijde van de trekstang en hangt die vervolgens samen met de gordijnhaak in de eerste runner. Nu kun je je gordijnen heel gemakkelijk open en dicht schuiven. Runners genoeg? Dan is het eigenlijk nog beter om voor de eerste runner die je gebruikt een extra, lege runner te plaatsen. Zo duw je de gordijnen heel eenvoudig mee open en dicht.

De trekstang van Prym is gemaakt van lichtgewicht kunststof met een metalen karabijnsluiting, dus weegt bijna niets. De lengte van de stang is 100 cm. LET OP: als je je gordijnen in het midden opent en sluit, bestel dan 2 stangen zodat je er voor ieder gordijn eentje hebt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Trekstang voor gordijnen

  • Merk: Prym
  • Model: 526481
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,20


Gerelateerde producten

Trekstang voor gordijnen

Trekstang voor gordijnen

TrekstangTrekstang om gordijnen te openen en te sluiten, zonder dat je de gordijnen zelf beet hoeft ..

€10,20

Tags: Trekstang, trekstang voor gordijnen, trekstok, trekstok voor gordijnen, gordijnen openen en sluiten, gordijnrail, gordijnrunners, runners voor gordijnen, runners voor gordijnrail, U-rail, Urail, gordijnrail, runners voor U-rail, gordijnhaken, gordijnhaakjes, haakjes voor gordijnen, rollertjes voor gordijnen, rollertjes op rail, rollertjes voor rail, glijders voor rail, glijders, glijdertjes