• Toiletborstel in houten standaard - Complete set - Op bestelling

WC-borstel met standaard

WC-borstel met standaard – Toiletborstel tampico fiber

Fournituren – Borstels van natuurlijk materiaal – Deze WC-borstel is gemaakt van hout en de plantaardige tampico-vezel: dit is een niet al te harde, goed verende vezel van de agaveplant. Jij krijgt de toiletborstel geleverd met een houten standaard van geolied hout: goed bestand tegen vochtige ruimtes. In het toilet wil jij een goede borstel die goed schoonmaakt en lang meegaat. Deze houten toiletborstel met niet al te harde haren is een prima borstel voor de dagelijkse schoonmaakbeurt van jouw toilet. De plantaardige vezels van de volledig afbreekbare wc-borstel maken jouw toilet eenvoudig vrij van vuil, kalk en aanslag, zonder het porselein van de toiletpot te beschadigen. De borstel hangt ietwat los van een aardewerk uitlekbakje, zodat de borstel goed kan drogen na gebruik. Afmeting standaard: 25 centimeter. Lengte toiletborstel: 37 centimeter. Doorsnee borstelkop: 9 centimeter. Verkoop per stuk.

LET OP: dit product is tijdelijk NIET leverbaar door de leverancier. Houdt rekening met enkele weken levertijd.

Deze zelfde toiletborstel kan jij ook los bij ons bestellen. Liever een hardere borstel? Kies dan voor de uitvoering in union: deze borstel past ook in de houten standaard. Ook voor ecologische toiletreiniger kan jij bij ons terecht. Gebruik citroenzuur in de toiletpot tegen geurtjes, vuil en kalkaanslag.

Een goede toiletborstel

Als er in één plek in huis is, waar het van belang is om regelmatig en goed schoon te maken, is het wel het toilet. Een dagelijkse schoonbeurt van de toiletpot is van belang voor de hygiëne en voorkomt opeenhoping van vuil, aanslag of kalk. Met deze volledig natuurlijke wc-borstel van onze Duitse borstelmakers klus jij dit klusje snel en eenvoudig. De borstel is voorzien van licht verende natuurlijke vezels die effectief reinigen. Na gebruik hang jij de borstel op in de houten standaard. Zo kan de borstel na gebruik goed drogen, waardoor de toiletborstel beduidend langer meegaat. Toe aan een nieuwe borstel? Dan kan jij deze in 2 varianten bij ons bestellen.

Ook onder de WC-rand schoonmaken

Weet je wat ook een hele handige borstel is? Veel vuil hoopt zich op onder de rand van de toiletpot, waar jij niet altijd even makkelijk bijkomt. Maar met DEZE speciale toiletrandreiniger behoort ook dit probleem tot het verleden.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels.

Specificaties:

Samenstelling: Hout – Tampico fiber. Afmeting standaard: 25cm. Lengte toiletborstel: 37cm. Doorsnee: Ø9cm.Verkoop per set.

Nog meer voor het kleinste kamertje:

  • WC-borstel medium
  • WC-borstel hard
  • Ecologische toiletreiniger
  • Citroenzuurpoeder voor het toilet: fris, schoon en vrij van kalk

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Toiletborstel in houten standaard - Complete set - Op bestelling

  • Merk: Redecker
  • Model:363025
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €39,95


Gerelateerde producten

Toiletborstel fiber - Duurzame keus

Toiletborstel fiber - Duurzame keus

WC-borstel medium hardWC-borstel medium hard – Toiletborstel tampico fiberFournituren – Borstels van..

€9,99

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Milieuvriendelijke WC-ReinigerMilieuvriendelijke WC-Reiniger: Duurzame Reiniger voor het toiletEcolo..

€6,95

Toiletborstel union - Duurzame keus

Toiletborstel union - Duurzame keus

WC-borstel hardWC-borstel hard – Toiletborstel unionFournituren – Borstels van natuurlijk materiaal ..

€9,99

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – ontkalkt, desinfecteert en antiseptisch Milieuvriendelijk schoonmake..

€9,95

Tags: Toiletborstel, wc borstel, W.C.-borstel, WC-borstel, toilet borstel, toilet schoonmaken, toilet reinigen, toiletreiniger, toiletblokje, wc-blokje, WC blokje, toilet dagelijks schoonmaken, schoonmaken van toilet, toiletborstel in standaard, toiletset, wc borstel in standaard, wc borstel laten drogen, toiletborstel laten drogen