Maak je Eigen Tas: Grepen & Bodem

Maak je Eigen Tas: Grepen & Bodem
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=13
Levertijd: Op Voorraad
€23,75 €27,95 - 15%
Aantal:

Maak je Eigen Tas.

Maak je Eigen Tas: Bodem en Grepen.

Maak je Eigen Tas: met deze tasgrepen en tasbodem kun je zelf precies die tas maken, waar je al zolang naar op zoek bent. Alleen de stof moet je nog even zelf uitzoeken! Kies voor een stevige stof of gebruik speciale versteviging, zodat je een mooie stevige tas hebt. De maat van de tasbodem is je basis en de lengte van de tas dien je af te stemmen op de lengte van de hengsels. Je kunt je fantasie de vrije loop laten of gebruik het meegeleverde patroon als voorbeeld.

Zelf je eigen tas maken?

Maak nu je eigen tas helemaal volgens je eigen wensen. Speciale momenten of alledaagse outfits hebben allemaal een eigen tas nodig. Of het nu een tas is waarin alleen maar een telefoon meegenomen hoeft te worden of een tas waarmee je boodschappen gaat doen. Je kan ze allemaal zelf maken!

Bodem en grpen.

Met deze tasgrepen kant-en-klare tassenbodem kun je het model van je tas gaan bepalen. De bodem en de tasgrepen zijn gemaakt van kunstleer. De handige voor-geperforeerde gaatjes maken het maken van je eigen tas een fluitje van een cent. In de verpakking vind je een duidelijke, Nederlandstalige handleiding.

Specificaties:

Afmeting tasgrepen: 32 x 12 x 6cm. Afmeting tasbodem: 32 x 12 x 6cm.

Kleur: Bruin. OP=OP!

Zowel de tasbodem Caroline als de bijpassende tasgrepen Theresa zijn ook apart te bestellen.

You Tube Tutorial.

Op dit YouTube filmpje kun je precies zijn hoe het maken van je eigen tas in zijn werk gaat. Laat je inspireren!

/p>

©Bink Fournituren 2012-2020