• Stofschaar voor fijne stoffen

Stoffenschaar.

Stoffenschaar met speciale microvertanding voor het knippen van lichte en gladde stoffen.

Goed gereedschap is het halve werk. Voor wie kleding maakt, is een goede stofschaar dan ook een vereiste. Kenmerk van deze stoffenschaar voor fijne stoffen, ook wel stoffenschaar Xact genoemd is de zogenaamde microvertanding. De zaagvertanding op het snijblad van de schaar is ideaal wanneer je zeer fijne, gladde stoffen moet knippen. Denk aan zijde en kunstzijde, maar ook aan voile, organza of andere kunstvezelstoffen. De stof glijdt niet onder je schaar weg en de stof wordt niet geplet bij het knippen.

Bij een stoffenschaar is de greep van de schaar omhoog gebogen. Bij het knippen ligt het onderste mes recht en over de gehele lengte op het werkvlak. Dit voorkomt dat de stof omhoog kruipt en verschuift tijdens het knippen. Gebruik deze speciale stoffenschaar voor fijne stoffen in combinatie met een speciale microtexnaald op je naaimachine. Zo loop je geen risico dat je kostbare stof wordt beschadigd tijdens het knippen of het naaien. Wanneer je zuinig bent op je schaar en deze enkel en alleen gebruikt voor het knippen van stof, kun je er jaren mee doen!

Afmeting: 21,5cm. Speciale microvertanding.

Gebruik deze schaar alleen voor het knippen van stoffen, dan glijdt de schaar na veelvuldig gebruik nog altijd als een mes door de boter. Voor het knippen van garen gebruik je het beste een speciaal draadschaartje.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stofschaar voor fijne stoffen

  • Merk: Opry
  • Model:62783
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,50


Gerelateerde producten

Naaisterschaar Professioneel 25 cm

Naaisterschaar Professioneel 25 cm

Professionele naaistersschaar van Prym.Goed gereedschap is het halve werk. Voor wie kleding maakt, i..

€44,90

Fijn stiftje met olie - Naaimachineolie, ook voor smeren van scharen

Fijn stiftje met olie - Naaimachineolie, ook voor smeren van scharen

Fijn stiftje met olie.Fijn stiftje met olie om appatuur, mechaniek of mechanismes uitermate precies ..

€10,10

Tags: Schaar, scharen, professionele schaar, stofschaar, naaistersschaar, naaister, naaischaar, stoffenschaar, schaar voor stof, kai, prym, made in japan, japanse schaar, kleermakersschaar, kleermakerschaar, schaar voor dunne stoffen, schaar voor zware stoffen, schaar voor fijne stoffen, microvertanding, Xact