Zachte plumeau - stofkwast

Zachte plumeau – stofkwast: Veilig afstoffen van meubels en schilderijen

Fournituren – Borstels met echt haar: Met deze superzachte plumeau van geitenhaar stof jij alles snel en veilig af. Het formaat van de geitenharen stofkwast is geschikt voor het afstoffen van zowel grote als kleinere stukken, zoals meubiliar, schilderijen en kunst. Het gebruikte geitenhaar is zo zacht dat je niet bang hoeft te zijn voor microkrasjes op jouw delicate items. Tegelijkertijd neemt het licht statische geitenhaar stof prima op en glanst jouw collectie jou weer tegemoet. Lengte: 34 centimeter.

Stofkwastjes hebben wij ook in kleinere maten voor je. Voor het stofvrij houden van jouw huis zijn diverse plumeaus beschikbaar, met struisvogelveren of van wol.

Handgemaakte borstels

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen, worden gemaakt in de ambachtelijke borstelmakerij van Redecker in Duitsland. Het gebruikte geitenhaar in deze stofkwast is zo gevoelig, dat het alleen met de hand in de kwast geknoopt kan worden. Jij ontvangt dus een handgemaakte plumeau.

Zacht geitenhaar

Het gebruikte geitenhaar in deze stofkwast is afkomstig van langhaargeiten, die onder verantwoorde en gecontroleerde omstandigheden worden geschoren, met oog voor dierenwelzijn. Geitenhaar is zeer zacht en hierdoor veilig voor het afstoffen van bijvoorbeeld glasplaten en kristal, edelmetaal, gelakt meubilair, schilderijen enzovoort. Het geitenhaar neemt het stof op en mee in plaats van het stof enkel te verplaatsen. Maak de kwast tijdens het afstoffen af en toe even schoon door het stof met de hand uit de kwast te verwijderen – bij voorkeur buiten of buiten het geopende raam.

Onderhoudsadvies:

Het gebruikte perenhout van de stofkwast is geolied. Af en toe even insmeren met een druppeltje olie op keukenpapier zorgt ervoor dat het mooi gekleurde hout beschermd blijft tegen vocht en vlekken. Indien het kwastje vies is geworden, kan jij het geitenhaar wassen. Doe dit in een handwarm sopje met een beetje milde shampoo. Spoel het kwastje goed uit en verwijder het overtollige water door de kwast in een handdoek te rollen. Nu kan jij de kwast aan de lucht laten drogen, maar niet boven een verwarming of in de volle zon. Dit stofkwastje gebruik jij de rest van jouw leven.

Specificaties:

Samenstelling: Geolied perenhout met geitenhaar. Afmeting: 34cm. Verkoop per stuk.

Welke stofkwast lijkt jou het handigst?

  • Plumeau struisvogelveren
  • Plumeau lamswol
  • Stofkwast van geitenhaar
  • Stofkwastje mini voor bijvoorbeeld een swarovski-verzameling

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stofkwast Wit - Plumeau met zacht geitenhaar

  • Merk: Redecker
  • Model:460134
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €39,95


Gerelateerde producten

Plumeau Lamswol - Verwijdert stof en spinrag

Plumeau Lamswol - Verwijdert stof en spinrag

Stof afnemen met plumeauStof afnemen met plumeau van lamswolSpinrag en stof verwijderen doe je snel ..

€19,95

Stofkwastje Mini - Veilig afstoffen van kleine items

Stofkwastje Mini - Veilig afstoffen van kleine items

Stofkwastje geitenhaarStofkwastje geitenhaar – Veilig afstoffen van kwetsbare itemsFournituren – Bor..

€14,95

Tags: Stofkwastje, stofkwast, kwastje om stof af te nemen, veilig afstoffen, zacht stofkwastje, geitenhaar, krasvrij afstoffen, schilderij afstoffen, brons afstoffen, metaal afstoffen, glas afstoffen, stof afnemen, stof opnemen, plumeau