• Stofblik Zwart - Voor Buiten - LET OP LEVERTIJD

Stofblik zwart metaal.

Stofblik zwart metaal- degelijk veegblik met rubberen rand

Van onze Duitse borstelmakers: Veegblik - stofblik, voorzien van rubberen strip zodat je je harde vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof. Dit brede stofblik is voorzien van een stevig houten handvat en een handige leren ophanglus, zodat jij het stofblik daar op kunt hangen, waar jij het het meeste gebruikt. Verkoop per stuk.

Dit glanzende stofblik wordt meestal buitenshuis gebruikt. Voor binnen hebben we een luxe versie voor jou, uitgevoerd in edelstaal. Ook voor een bijpassende handveger kan jij uiteraard bij ons terecht. Met de hotelveger van Redecker hoef jij niet meer te bukken bij het opvegen van vuil.

Duitse borstelmaker - ambachtelijk borstelwerk

Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet alleen gemaakt van het beste materiaal, het blinkt ook uit in slim design en ziet er mooi uit. Zo wordt schoonmaken een stuk minder vervelend. Je werkt met mooi, duurzaam en functioneel materiaal in plaats van met gereedschap dat niet doet wat het belooft of heel snel kapot gaat. Zo spaar je het milieu: met dit soort artikelen doe je jaren en jaren en voorkom je dat er steeds meer afval ontstaat van te snel afgedankte artikelen. Neem nu dit stevige stofblik: zo wordt stof en vuil opvegen een fluitje van een cent.

Stofblik van zwartgepoederd metaal

Dit is een stofblik dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook doet wat het belooft. Na gebruik hang je het blik weg aan de handige leren ophanglus; en waarom zou je dat achter een kastdeur doen als dit blik er zo prachtig uitziet? Het stofblik is gemaakt van de beste kwaliteit edelstaal en is roestvrij. De vorm van het stofblik is zo ontwikkeld dat je het vuil er gemakkelijk opveegt.

Veilig stof opvegen door rubberen rand

Na de eerste keer opvegen blijft er een fijn stoflijntje achter, direct onder de rubberen rand van het blik. Bij de tweede keer opvegen schuif je ook dit laatste beetje met je veger op het blik en kun je het vuil in de pedaalemmer deponeren. Het voordeel van de rubberen strip is dat je er je harde vloer niet mee beschadigt bij het opvegen. Zo kun je dit prachtige veegblik dus ook gebruiken in de keuken, woonkamer of op het balkon. De houten handgreep is in de juiste houding op het blik bevestigd, zodat je het goed kunt vasthouden. De houten handgreep is gemaakt van geolied beukenhout en voorzien van een handige, leren ophanglus. TIP: Doe af en toe een beetje olijfolie op een stukje keukenrol en vet daar het geoliede houten handvat mee in: zo blijft het hout mooi en bestand tegen vocht. Handig als je het veegblik in de schuur wilt bewaren!

Specificaties:

Samenstelling: Zwart gepoederd metaal met hout. Afmeting: 45cm. Dit stofblik is bedoeld voor gebruik buitenshuis. Verkoop per stuk

Vegen maar!

Bestel ook een stevige stoffer mee, zo heb je een complete set om snel en veilig het vuil van je vloer op te vegen. Ook voor binnenshuis hebben we uiteraard een geschikte handveger en stofblik voor je. En hoe vind je onze hotelveger?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stofblik Zwart - Voor Buiten - LET OP LEVERTIJD

  • Merk: Redecker
  • Model: 207099
  • Beschikbaarheid: 8-9 Dagen levertijd
  • €18,95


Gerelateerde producten

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Half harde stoffer.Half harde stoffer van arengavezels, dat hard genoeg is dat je er buiten op straa..

€9,95

Stofblik Edelstaal - Voor binnen

Stofblik Edelstaal - Voor binnen

Stofblik van Edelstaal.Stofblik van Edelstaal- luxe veegblik met rubberen randVan onze Duitse borste..

€19,95

Tags: Stofblik, veegblik, stofblik luxe, luxe stofblik, stofblik edelstaal, stofblik roestvrij staal, stofblik rvs, stofblik Redecker, veegblik luxe, luxe veegblik, veegblik edelstaal, veegblik roestvrij staal, veegblik rvs, veegblik Redecker, stoffer en blik, stoffer en blik luze, stoffer en blik Redecker