Stofblik voor Binnen

Stofblik voor Binnen
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=74
Levertijd: Op Voorraad
€19,95
Aantal:

Stofblik van Edelstaal.

Stofblik van Edelstaal, voorzien van rubberen strip zodat je je harde vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof.

Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet alleen gemaakt van het beste materiaal, het blinkt ook uit in slim design en ziet er mooi uit. Zo wordt schoonmaken een stuk minder vervelend. Je werkt met mooi, duurzaam en functioneel materiaal in plaats van met gereedschap dat niet doet wat het belooft of heel snel kapot gaat. Zo spaar je het milieu: met dit soort artikelen doe je jaren en jaren en voorkom je dat er steeds meer afval ontstaat van te snel afgedankte artikelen. Neem nu dit prachtige stofblik: zo wordt stof en vuil opvegen een fluitje van een cent. Na gebruik hang je het blik weg aan de handige leren ophanglus; en waarom zou je dat achter een kastdeur doen als dit blik er zo prachtig uitziet?

Het stofblik is gemaakt van de beste kwaliteit edelstaal en is roestvrij. De vorm van het stofblik is zo ontwikkeld dat je het vuil er gemakkelijk opveegt. Na de eerste keer opvegen blijft er een fijn stoflijntje achter, direct onder de rubberen rand van het blik. Bij de tweede keer opvegen schuif je ook dit laatste beetje met je veger op het blik en kun je het vuil in de pedaalemmer deponeren. Het voordeel van de rubberen strip is dat je er je harde vloer niet mee beschadigt bij het opvegen. Zo kun je dit prachtige veegblik dus ook gebruiken op kwetsbare stenen vloeren of tegels, en op laminaat of parket. De houten handgreep is in de juiste houding op het blik bevestigd, zodat je het goed kunt vasthouden. De houten handgreep is gemaakt van geolied beukenhout en voorzien van een handige, leren ophanglus.

Afmeting: 45cm. Dit stofblik is bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Bestel ook een zachte stoffer mee, zo heb je een complete set om snel en veilig het vuil van je vloer op te vegen.

TIP: Doe af en toe een beetje olijfolie op een stukje keukenrol en vet daar het geoliede houten handvat mee in: zo blijft het hout mooi en bestand tegen vocht. Handig als je het luxe veegblik ook in de keuken of badkamer wilt gebruiken!

©Bink Fournituren 2012-2020