• GOEDKOOP: Sport Elastiek 11mm Wit

Sport Elastiek.

Sport Elastiek: elastiek voor sportkleding.

Nieuw elastiek nodig? Dit elastiek van Elasta is speciaal gemaakt voor sportkleding. Sportkleding vraagt om soepel, niet knellend elastiek dat goed bestand moet zijn tegen hoge belasting en zweet. Bovendien moet elastiek voor sportkleding goed wasbaar zijn, ook op hoge termperaturen. Dit elastiek voor sportbroeken van Elasta is een prima keus en nog lekker voordelig ook! Het elastiek is sterk en soepel; het sportelastiek is 11mm breed en je kunt het gebruiken voor onder andere sportbroeken, voetbalkleding, als bandjes aan jogging- en trainingsbroeken en als elastiek in shirts. Voor al je sport- en vrijetijdskleding waarin je een stevig en goed wasbaar elastiek wilt vervangen, is dit elastiek voor jou een goede keus. Op een kaart sport-elastiek zit 3 meter elastiek van 11mm breed.

Wil je het nieuwe elastiek door een tunnel rijgen? Bestel dan direct een setje rijgnaalden met je elastiek. Dan rijg je het nieuwe elastiek supermakkelijk en snel door de tunnel heen. Verkoop per kaart van 3 meter. Kleur: Wit. Sport Elastiek is wasbaar tot 95°.

Sport Elastiek.

Elastiek: je kunt het maar beter in huis hebben. Een kaartje met zwart en wit elastiek in jouw naaimand komt altijd van pas. In sportkleding heeft het elastiek vaak veel te verduren. Je beweegt, rekt en strekt en bovendien wordt sportkleding sneller vochtig door transpiratie tijdens het sporten. Sportkleding is over het algemeen niet goedkoop, dus als je sportkleding nog in goede staat is, maar enkel het elastiek uitgelubberd raakt, is het eigenlijk zonde om de kleding al weg te doen.

Weggooien kan altijd nog.

Wist je dat herstellen eigenlijk vaak een simpel klusje is? Uitgerekt of uitgelubberd elastiek in een sportbroek, fitnesskleding of hardloop outfits kun je heel eenvoudig vervangen. Met dit speciale sportelastiek van Restyle doe je dit vlot en eenvoudig.Op een kaartje elastiek zit 3 meter elastiek voor sportkleding:daar kun je dus een aantal items van je sportkleding mee repareren.

Elastiek in een tunnel vervangen?

Als eerste haal je de tunnel voorzichtig los en trek je het oude elastiek eruit. Nu heb je ook direct de juiste afmeting in je hand om het nieuwe stuk elastiek te knippen. Houd je er wel rekening mee, dat het oude elastiek uitgerekt is? Voor een strak aansluitende boord knip je een iets korter stuk elastiek af, dan het uitgerekte stuk elastiek dat je zojuist uit de tunnel hebt gehaald. Meet het elastiek desnoods even af, direct op je blote huid te leggen: nu heb je straks weer een strak aansluitend broekje. Met een superhandige rijgnaald rijg je het nieuwe elastiek door de tunnel heen. Ga niet aan de slag met een veiligheidsspeld: voor je het weet, gaat de speld halverwege open! En de scherpe punt van een speld maakt dan misschien een gaatje in je kleding. De kop van een rijgnaald voor een elastiek is afgerond; je zult er jouw kleding dus zeker niet mee beschadigen. Heb je het elastiek helemaal doorgehaald? Zet beide losse uiteinden aan elkaar, naai het tunneltje weer dicht en klaar! Weggooien kan altijd nog!

Specificaties:

Samenstelling: 55% elastodien, 45% polyester. Afmeting: 11 mm breed. Je ontvangt een kaartje met 3 meter sport elastiek. Kleur: Wit.

Soepel en sterk. Kookecht: het sport elastiek is wasbaar tot 95°.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Sport Elastiek 11mm Wit

  • Merk: Elasta
  • Model: E163
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

Super Elastiek 7 mm Wit - 5 meter

Super Elastiek 7 mm Wit - 5 meter

Fournituren: Zeer rekbaar Elastiek.Fournituren: Zeer rekbaar Elastiek - A-kwaliteitFournituren: Stev..

€6,80

Elastiek Standaard 12 mm Wit

Elastiek Standaard 12 mm Wit

Fournituren: Plat elastiek 12mm.Fournituren: Plat elastiek 12mm - A-kwaliteitFournituren: Elastiek v..

€4,10

Elastiek Standaard 12 mm Zwart

Elastiek Standaard 12 mm Zwart

Fournituren: Zwart elastiek 12mm.Fournituren: Zwart elastiek 12mm - A-kwaliteitFournituren: Elastiek..

€4,10

GOEDKOOP: Rijgnaalden voor elastiek

GOEDKOOP: Rijgnaalden voor elastiek

Rijgnaalden.Rijgnaalden: Speciale Aktieprijs!Rijgnaalden van Opry hebben een extra groot oog. Rijgna..

€1,95

Tags: Elastiek, standaard elastiek, standaard elastiek kopen, standaard elastiek bestellen, , goedkoop elastiek, voordelig elastiek, voordeel elastiek, aanbieding elastiek, reclame elastiek, elastiek in de reclame, sport elastiek, sportelastiek, sport-elastiek, elastiek sportkleding