Clickbox Jumbo Sorteerset.

Clickbox Jumbo Sorteerset voor fournituren.

Fournituren kopen? Dan heb je ook een opbergsysteem nodig om alles netjes op te ruimen. Dat scheelt je ruimte en tijd, die je bespaart door onnodig zoeken naar je hobby-spulletjes. Het groot formaat kunststof opbergsysteem van Prym is ideaal voor het bewaren van én grote én kleine fournituren. Wil je nog meer orde en overzicht aanbrengen in jouw Jumbo Clickbox? Met deze sorteerset creëer je in een handomdraai 15 afzonderlijke vakken in de transparante box. Gebruik de sorteerset in de bovenste van de boxen. Zodra je het deksel losmaakt, zie je dan direct wat er allemaal inzet, zodat je snel kunt pakken wat je nodig hebt. Klaar? Dan berg je alles weer op , neemt de Jumbo Clickbox met het handvat mee en bergt deze weer op in je berging of kelderkast. Orden je spullen: het scheelt je veel ruimte op je werktafel en het voorkomt dat je nieuw gereedschap gaat aanschaffen, dat je nog in voorraad hebt. De sorteerset brengt 15 vakken aan in één box. Verkoop per set voor 15 vakken.

Wist je al dat er ook afzonderlijke boxen bestaan om jouw grote clickbox-systeem uit te breiden? Zo maak je een handige toren, om al jouw fournituren in op te ruimen!

In één oogopslag.

Het transparante opbergsysteem van Prym biedt ruimte aan al jouw fournituren: groot en klein. Maar ook andere hobby-artikelen berg je gemakkelijk en overzichtelijk op in deze handige uitbreidbare opbergserie, die je bovendien ongelimiteerd kunt uitbreiden. Worden je boxen te vol, dan schaf je gewoon een nieuwe box aan, die je probleemloos aan je al aanwezige boxen vast kunt klikken. Het click-systeem is praktisch en duurzaam; de boxen zitten goed aan elkaar vast en met het handvat in de deksel verplaats je jouw clickbox-systeem heel gemakkelijk. Waarschijnlijk heb jij al de Jumbo clickbox, die je kunt uitbreiden met deze losse losse sorteersetx.

Sorteerset.

Opruimen zorgt voor ruimte én overzicht. Wil je ook graag een vakverdeling aanbrengen in jouw clickboxen? Met deze sorteerset voor het Clickbox-systeem breng je nog meer overzicht aan: door middel van 15 vakken voor kleine fournituren, band of lint. Zoals je ziet kun je het sorteersysteem heel gemakkelijk in elkaar plaatsen en indien nodig ook weer verwijderen en apart bewaren. Zo blijft jouw opbergsysteem flexibel!

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. De sorteerset bestaat uit 6 losse onderdelen, waarmee je 1-2-3 maar liefst 15 vakken aanbrengt in jouw Jumbo opbergbox. Afmeting: 39,8 x 25,7 x 6,7cm.

Tevens verkrijgbaar:

Verkrijgbaar in dezelfde serie is ook een compactere versie, voor als je nog niet zoveel spulletjes hebt om op te bergen. In de compacte serie bestaat ook een aparte box uit hetzelfde systeem, bestaande uit een box met deksel; hierbij is de box voorzien van een handige inzet waar je klosjes naaigaren in kunt bewaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Clickbox Sorteerset voor Click Box Jumbo

  • Merk: Prym
  • Model: 612421
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,50


Gerelateerde producten

Clickbox Jumbo extra groot

Clickbox Jumbo extra groot

Clickbox Jumbo.Clickbox Jumbo: opbergbox voor fournituren.Fournituren kopen? Dan heb je ook een opbe..

€35,00

Clickbox Jumbo uitbreiding 7 liter

Clickbox Jumbo uitbreiding 7 liter

Clickbox Jumbo Uitbreiding.Clickbox Jumbo Uitbreiding: extra ruimte voor fournituren.Fournituren kop..

€14,50

Clickbox voor naaigaren

Clickbox voor naaigaren

Clickbox Opbergsysteem.Clickbox Opbergsysteem voor naaigaren.Naaigaren kopen? Dan heb je ook een opb..

€16,50

GOEDKOOP: Spoelendoos

GOEDKOOP: Spoelendoos

Spoelendoos.Spoelendoos van Restyle om je naaimachinespoeltjes in te bewaren. Deze afsluitbare kunst..

€3,59 €4,79

Tags: Fournituren, fournituren clickbox, clickbox, Prym, Prym clickbox, clickbox kopen, clickbox bestellen, clickbox online kopen, clickbox online bestellen, clickbox Haarlem, clickbox kopen Haarlem, clickbox Amsterdam, clickbox kopen Amsterdam, naaibox kopen, naaibox bestellen, naaibox online kopen, naaibox online bestellen, naaibox Haarlem, naaibox kopen haarlem, naaibox Amsterdam, naaibox kopen Amsterdam, naaimand kopen, naaimand bestellen, naaimand online kopen, naaimand online bestellen, naaimand Haarlem, naaimand kopen haarlem, naaimand Amsterdam, naaimand kopen Amsterdam