• Sneeuwveger met lange steel

Sneeuwveger.

Sneeuwveger om sneeuw van je auto te vegen zonder dat je risico loopt op krassen op je lak en je ruiten. Deze natuurlijke borstel is ook prima te gebruiken als lange stoffer voor het veilig schoonvegen van plinten, vensterbanken en ander houtwerk. Geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis.

Wanneer je een fan bent van wintersport, zul je het zeker weleens meegemaakt hebben: je komt 's morgens naar buiten om je auto te pakken en zowel op de auto als op de ruit ligt een dik pak sneeuw. Dit is niet altijd even makkelijk te verwijderen. Wanneer je het verkeerde materiaal gebruikt om de sneeuw van je auto te vegen, is een lelijke kras snel gemaakt. En krassen op je autolak of op je autoruit door sneeuw wil je natuurlijk liever voorkomen. Met deze speciale natuurborstel van Redecker kun je veilig sneeuw van je auto en van de autoruit verwijderen zonder te hoeven vrezen voor beschadigingen.

De speciale sneeuwveger is een lange borstel met haren van kokosvezels en een lange steel. De sneeuwborstel voorkomt koude handen doordat je met je handen de sneeuw van de ruit probeert te vegen. De lange steel is van gewaxed beukenhout en dus prima geschikt tegen vocht en koude. Veeg de steel wel even goed droog na het gebruik, des te langer blijft de sneeuwveger er mooi uitzien.

Deze kokos handveger met lange steel is overigens niet alleen te gebruiken om sneeuw weg te vegen. Je kunt de lange stoffer ook gebruiken om houtwerk mooi stofvrij te maken. Denk aan houten vensterbanken, deuren, plinten en kozijnen. De stoffer is ideaal om te gebruiken wanneer je schilderwerk te verrichten hebt. Na het schuren van het hout maak je dit veilig vrij van stof en zaagsel.

Materiaal: kokos borstel met steel van gewaxed beukenhout. Lengte: 65cm.

BONUS-functie: je kunt deze handige lange stoffer ook prima gebruiken om je tent schoon te vegen. De kokos borstel verwijdert probleemloos vuil, bladeren en stof van de buitenkant van je tent en je veegt het tentzeil op de grond er ook makkelijk en snel mee schoon. Een echte vakantieborstel dus!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Sneeuwveger met lange steel

  • Merk: Redecker
  • Model: 185565
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,11


Gerelateerde producten

Stofblik voor binnen

Stofblik voor binnen

Stofblik van Edelstaal.Stofblik van Edelstaal, voorzien van rubberen strip zodat je je harde vloer n..

€19,95

Tags: Sneeuwveger, sneeuwborstel, auto sneeuwvrij maken, autoruit sneeuwvrij maken, sneeuw van je auto vegen, krassen door sneeuw, krassen door vorst, tentbezem, tentborstel, borstel voor tenten, borstel voor de auto, stoffer, lange stoffer, extra lange stoffer, stoffer met lange steel, handveger, lange handveger, extra lange handveger, stoffer en blik