• Katoenband 15mm Zwart OP=OP

Keperband.

Keperband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden. Dit 15mm brede band is zacht en soepel, maar door de ingeweven keperbinding zeer sterk, waardoor het voor vele doeleinden geschikt is.

Huishoudband, ook wel keperband genoemd, kenmerkt zich door de schuin ingeweven keperdraden. Hierdoor is het huishoudband zeer sterk en bestand tegen belasting en rekken en strekken. Het smalle huishoudband wordt vooral toegepast voor allerhande herstelklusjes in je kleding of huishoudtextiel. Denk bijvoorbeeld aan het naaien van nieuwe lusjes aan je theedoeken of handdoeken. Ook kun je dit smalle katoenband gebruiken om naden of zomen te verstevigen, of als versteviging onder knoopsgaten in kleding van tere stoffen. Het smalle katoenband is licht elastisch.

Vanwege de breedte is dit een ideaal band voor lussen en koorden die je wilt strikken. Denk aan bijvoorbeeld schorten, sloven en gezichtsmaskers. Omdat het katoenband wasbaar is tot 95° is het ook zeer geschikt voor allerlei toepassingen waarbij hygiëne een rol speelt, zoals het gebruik in keukens, kantines en zorginstellingen.

Materiaal: 100% katoen. Katoen is niet weersbestendig. Zoek jij een sterk band, dat je ook buitenshuis kunt gebruiken, dan kun je het beste tassenband bestellen.

Breedte: 15mm. Kleur: Zwart.

Het katoenband wordt voor jou van de rol geknipt, je bestelt het dus per meter. Vul je bij het bestellen 1 in, dan krijg je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

LET OP: dit is een OP=OP Opruimingsartikel; levering zolang de voorraad strekt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Katoenband 15mm Zwart OP=OP

  • Merk: Opry
  • Model: 605036
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,99
  • €0,45


Gerelateerde producten

Tassenband 25 mm Zwart

Tassenband 25 mm Zwart

Tassenband.Dit tassenband is geschikt voor hengsels en banden van tassen en rugzakken.Het nylon is z..

€1,46 €1,95

Tassenband 20 mm Zwart

Tassenband 20 mm Zwart

Tassenband.Dit tassenband is geschikt voor hengsels en banden van tassen en rugzakken.Het nylon is z..

€1,39 €1,85

Katoenband 20mm

Katoenband 20mm

Zacht katoenband.Zacht katoenband: soepel en sterk.Band kopen? Dit soepele band van 100% katoen is z..

€1,15

Katoenband 15mm Zwart

Katoenband 15mm Zwart

Smal katoenband.Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden..

€0,99

Tags: Keperband, band, sierband, gordijnband, keper, bandje, stoffen band, katoenband, katoenen band, zoomband, naadband, versteviging, vlieseline, tassenband, band voor tassen, band voor tashengsels, tassenhengsels, tasband, galon, galonette, keperbandje, smal keperband, smal band, huishoudband, smal huishoudband, lusjes voor theedoek, lusjes voor handdoek, band voor lusjes, lusjesband, band voor lussen, zoomband, naadband