Siernieten.

Siernieten worden gebruikt om kleding of kledingaccessoires te verfraaien of op te leuken. Bovendien kun je met siernieten gemakkelijk 2 lagen stof of dun leer aan elkaar verbinden.

Nog nooit van een sierniet gehoord? Toch hebben we allemaal wel eens kleding gedragen of een broekriem gebruikt, waarin siernieten verwerkt zijn. Siernieten worden gebruikt om 2 lagen stof of leer aan elkaar te verbinden zonder naald en draad. Daarnaast hebben ze een decoratief effect, wat je kledingstuk of broekriem een opvallende uitstraling geeft. De meest bekende siernieten worden gebruikt in jeans, waar je de siernieten vaak vindt in de hoeken van de broekzak. Hier dienen ze niet alleen om de zak vast te zetten op de broekspijp: ze geven ook extra versteviging waardoor de broekzak niet zal uitscheuren in de hoeken.

Deze siernieten worden ook wel deconieten of studs genoemd. Je bevestigt ze heel eenvoudig door het stiftje van de niet door de stof heen in het holle gedeelte van de bovenkap te klikken. Je hebt hier geen gereedschap voor nodig. Houdt er wel rekening mee, dat deze deconieten vooral gebruikt zijn om kleding op te pimpen. Je gebruikt ze dan ook in soepele katoenen stoffen, in jeans of in zeer dun nappaleer.

Materiaal: metaal. Deze siernieten hebben de vorm van een halve bol, waar het meegeleverde stiftje precies in past. Deze verpakking bevat 16 stuks siernieten. Kleur: Zilver.

Doorsnede: 12mm. Prym siernieten zijn wasbaar tot 60°.

LET OP: dit is een OP=OP Opruimingsartikel - Nog slechts 1 laatste verpakking leverbaar, OP=OP

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Siernieten/ Studs Zilverkleurig - LAATSTE VERPAKKING

  • Merk: Prym
  • Model: 403310
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,50
  • €2,50


Gerelateerde producten

Siernieten Zilver / Oudijzer

Siernieten Zilver / Oudijzer

Siernieten.Siernieten worden gebruikt om kleding of kledingaccessoires te verfraaien of op te leuken..

€10,95

Siernieten Oudkoper / Gebronsd

Siernieten Oudkoper / Gebronsd

Siernieten.Siernieten worden gebruikt om kleding of kledingaccessoires te verfraaien of op te leuken..

€10,95

Tags: Sierniet, holniet, deconiet, studs, siernieten, holnieten, stud, creatief decor, creatieve nieten, niet-vernaaibaar, niet-vernaaibare, drukknoopjes, knoopjes, hoekniet, jeansniet, hoeknieten, jeansnieten