Ergonomische Haaknaalden set

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=117
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€69,95
Aantal:

Set ergonomische haaknaalden.

Set ergonomische haaknaalden met een ingenieus ontwerp waardoor klachten bij het haken voortaan tot het verleden horen.

LET OP: Clover levert haaknaalden met verslavingsgevaar! De speciale Clover Amour Crochet Hooks haaknaalden hebben een zacht, afgerond handvat. Het handvat heeft een afgeplat deel heeft waar je duim precies op kan rusten wanneer je aan het haken bent. Zo zet je minder druk op je spieren en pezen tijdens het haken.

Het handvat is gemaakt voor beide haakstijlen; zowel voor wanneer je de haak vasthoudt bij de top, of wanneer de haaknaald wordt vastgehouden als een pen. De haak is glad en afgerond zodat het afglijden van lusjes gemakkelijker, en sneller gaat. Deze haaknaalden haken dusdanig fijn dat je er direct verliefd op wordt!

Ook wel eens last van je handen na het haken? Door met je hand steeds achter elkaar dezelfde beweging te maken, zoals dat bij haken het geval is, kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Dit is verleden tijd met de ergonomische haaknaaldenset. Door het ergonomische handvat hoeft er minder druk te worden gezet met de duim en wijsvinger. Dit is ook erg prettig voor haaksters met gewrichtspijn. Met vrolijke kleuren worden de verschillende diktes aangeduid, zodat het zoeken naar de juiste naald gemakkelijker wordt.

Deze Clover Amour Crochet Hooks haaknaaldenset bevat 9 haaknaalden in de maten: 2mm / 2,5mm / 3mm / 3,5mm / 4mm / 4,5mm / 5mm / 5,5mm / 6mm.

Het handvat van de haaknaald is van speciaal ontwikkeld 'soft-materiaal'. De haaknaald zelf is van aluminium. Made in Japan.

Liever één of meerdere maten los bestellen? Goed nieuws: alle haaknaalden zijn bij ons ook per stuk verkrijgbaar!

©Bink Fournituren 2012-2020