• Schoenveger borstels

Voeten Veger Handgemaakt.

Voeten Veger Handgemaakt voorkomt inloop, zand en modder in je gang of (bij)keuken.

Voeten Veger kopen? Een Voeten Veger voorkomt inloop, modder en vuil in je gang of bij de achterdeur. Deze prachtig vormgegeven Voeten Veger is in tegenstelling tot veel goedkope imitatie-artikelen gemaakt van de beste materialen en de borstels zijn uiteraard van echt haar. De voetenveger beschikt daarnaast over borstels om zowel de onderkant als de zijkant van je schoenen of laarzen schoon te vegen. Leg de eikenhouten voetenveger niet vol in de regen, maar plaats deze onder een afdak. De voetenveger is gemaakt van hoge kwaliteit eikenhout en de haren van de borstels zijn gemaakt van arenga: een zeer krachtige vezel van een Aziatische suikerpalm.

Bestand tegen indirect vocht.

Voeten vegen! Hoor je het je moeder nog zeggen als je vroeger met vieze schoenen zo het huis in rende? Als je eenmaal op jezelf woont, weet je hoeveel werk het is om de gang steeds weer vrij te houden van stof, vuil en vuile voetsporen. Voorkom dit bekende probleem met deze prachtig vormgegeven houten Voeten Veger van Redecker. Handgemaakt van de beste natuurlijke materialen en geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. Voorkom dat de voetenveger vol in de regen komt te liggen. Geen afdak of beschutting bij voor- of achterdeur? Leg de voetenveger in dat geval binnen en leg buiten een extra cocosmat neer, die wel bestand is tegen continue blootstelling aan regen. De handgemaakte luxe voetenveger is trouwens uitstekend bestand tegen indirect(!) vocht. Het gebruikte eikenhout is geolied en daardoor prima bestand tegen lelijke vochtplekken. Vergeet niet om je houten voetenveger af en toe even in te wrijven met een beetje olijfolie: dan blijft het eikenhout mooi en verzorgd. De borstels van arenga vezels zijn goed bestand tegen vocht. Arenga - een vezel van de Aziatische suikerpalm is niet alleen zo sterk, maar tevens zo elastisch dat de haren niet uit elkaar gaan staan of ingedeukt raken, ook niet bij dagelijks gebruik. Door het gebruikte eikenhout is de houten voetenveger zwaar genoeg om te verschuiven bij het voeten vegen.

Voorkom inloop door voeten vegen.

Of je nu in een nieuwbouwwijk woont waar nog gebouwd wordt, in buitengebied met veel modder en zand in de omgeving of een paar pubers in huis hebt die veel vuil onder hun sneakerzolen naar binnen dragen... voeten vegen op een goede voetenveger lost veel problemen op. De handgemaakte voeten veger met borstels van echt haar zorgt ervoor dat het vuil van de schoenzolen wordt verwijderd en onder de mat terecht komt. Eén keer in de week haal je de eiken deurmat van zijn plek en veeg je met een stoffer en blik het achtergebleven vuil op. Een klusje van niks en hoeveel voldoening zal het niet geven dat dit vuil lekker niet in je gang is beland. Doordat de voeten veger voorzien is van borstels aan de onder- en zijkant, wordt zowel de zijkant als de onderkant van de zool vrijgemaakt van vuil. Als je de ruimte bij je voor- of achterdeur praktisch inricht, wordt het vegen van je voeten een automatisch klusje. Hang een stoffer en blik bij de deur voor eventueel achtergebleven vuil. Met een goede laarzenknecht kan iedereen gemakkelijk zijn laarzen uittrekken. Een schoenenkast of rekje bij de (achter)deur zorgt ervoor dat niemand meer met schoenen naar binnenloopt. Ook een mooie plek om je schoenzoolborstel neer te leggen: daarmee verwijder je ook vuil dat zo tussen het profiel van je zolen is gaan zitten dat je het er niet direct afkrijgt. Denk bijvoorbeeld aan werken in de tuin of een lekkere zondagse boswandeling. Alleen de laatste stap moet je zelf doen: Vegeet niet de rest van je huisgenoten te trainen: Voeten Vegen!

Specificaties:

Materiaal: Geolied Eikenhout - Arenga borstels. Afmeting: 52 x 18cm. Verkoop per stuk. Omdat de handgemaakte voetenveger speciaal voor jou gemaakt wordt, dien je rekening te houden met enkele weken levertijd.

Niets vergeten?

Maak de ingang bij voor - of achterdeur direct helemaal af. Bij Bink Fournituren leveren we alles om jouw gang stof- en vuilvrij te houden. Een stoffer en blik, laarzenknecht en schoenzoolborstel vind je daarom onderaan deze pagina; als je erop klikt kom je direct bij het juiste artikel terecht. Zo los je alle problemen met één bestelling op!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenveger borstels

  • Merk: Redecker
  • Model: 453010
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • €124,94


Gerelateerde producten

Koperspons - 2 stuks

Koperspons - 2 stuks

Krasvrije schuurspons.Krasvrije Schuurspons – 2 kopersponsjesSchoonmaak – Huishouding: een goede sch..

€5,95

Tags: schoenborstel, glansborstel