• Schoenlepel metaal - Lang 31cm

Metalen Schoenlepel

Metalen Schoenlepel – Schoenen aantrekken zonder bukken

Fournituren – Schoenonderhoud en schoenlepels. Een schoenlepel is niet alleen handig, maar verlengt bovendien de levensduur van jouw schoenen. Het aantrekken van schoenen met teveel druk aan te of het uittrappen van de schoen, zal ervoor zorgen dat de achterkant van jouw schoenen snel wordt beschadigd. Voorkom krasjes, deuken en gecraquelleerd leer door het gebruik van een goede schoenlepel. De lange schoenaantrekker is voorzien van een handige ophanglus en kan jij dus gemakkelijk ergens ophangen. Hang de schoenlepel daar waar jij jouw schoenen aantrekt, dat scheelt jou zoeken. Voortaan trek jij jouw schoenen snel aan met deze lange schoenaantrekker - de schoenlepel zonder bukken! De metalen schoenlepen is van mooi afgewerkt met een zwarte coating. Lengte: 31,5 centimeter. Verkoop per stuk.

Behalve deze metalen schoenlepel hebben wij ook nog andere modellen voor je. Weet jij wat de levensduur van jouw schoenen ook verlengt? Het gebruik van onze houten schoenspanners!

Schoenlepel – waarom eigenlijk?

Misschien vind jij een schoenlepel wel een overblijfsel van vroeger tijden. Toch moet jij het nut van de schoenlepel niet onderschatten. Kijk jouw schoenen er maar eens op na. Zie jij bij de meeste modellen een beschadigde, gedeukte of lelijke hiel? Dan wordt het tijd voor een schoenlepel!

Gemakkelijk in het gebruik

De vorm van de schoenlepel is afgestemd op de vorm van jouw hiel. Zet de schoenaantrekker rechtop in de schoen met de holle kant naar voren. Nu glijdt jouw voet probleemloos in de schoen, ook als het nieuwe schoenen betreft of schoenen met een opvallend hoge achterkant. Doordat voorkomen wordt dat de achterkant van de schoen wordt ingedeukt bij het aantrekken, worden krassen en beschadigingen voorkomen. En omdat deze schoenlepel zo lekker lang is, kan jij jouw schoenen aantrekken zonder dat je jouw rug daarbij belast. Nu nog jezelf aanwennen om jouw schoenen zittend uit te trekken, maar dat gaat vast lukken.

Uitvoering:

Vanwege het lange formaat is deze metalen schoenaantrekker ideaal voor als jij wat ouder wordt of een andere reden hebt om liever niet onnodig te bukken. Omdat de metalen schoenlepel 31,5 centimeter lang is, trek jij jouw schoenen aan zonder jouw rug of knieën te belasten. De schoenlepel is voorzien van een metalen ophanglus, zodat jij deze in de gang of bij de voordeur op kunt hangen. Het gebruikte metaal is stevig en kan tegen een stootje. Eventueel is er ook een nog langere versie verkrijgbaar: DEZE ismaar liefst 52cm lang.

Specificaties:

Materiaal: Metaal. Kleur: Zwart. Lengte: 31,5 centimeter. Verkoop per stuk.

En wat dacht je van deze:

  • Schoenlepel Hout
  • Schoenaantrekker van hout
  • Schoenpoetsdoek
  • Schoenspanners

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenlepel metaal - Lang 31cm

  • Merk: Redecker
  • Model:387092
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Houten schoenlepel - Medium

Houten schoenlepel - Medium

Houten schoenlepelHouten schoenlepel – Beukenhouten schoenaantrekker Fournituren – Schoenonderhoud e..

€8,95

GOEDKOOP: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

GOEDKOOP: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

Poetsdoek voor schoenen.Poetsdoek voor schoenen laat je schoenen glanzen.Schoenen poetsen: Met deze ..

€1,49

Schoenspanners - Kies jouw maat

Schoenspanners - Kies jouw maat

SchoenspannersSchoenspanners – Behouden de vorm van jouw schoenen Fournituren – Schoenonderhoud en s..

€19,95

Tags: Schoenlepel, schoenaantrekker, schoenen aantrekken, schoenverzorging, schoenen verzorgen, schoenonderhoud, shoehorn, schoen lepel, nette schoenen, schoenverzorging, alles voor schoenen, redecker, schoenlepel metaal, metalen schoenlepel, stalen schoenlepel, stevige schoenlepel