• Scheerset houder thermohout edelstaal

Scheerset Houder.

Scheerset Houder om je scheerkwast en je scheermes in te bewaren na het dagelijkse scheren.

Steeds meer mannen (her)ontdekken de charme van nat scheren. In plaats van iedere ochtend te starten met het monotone geronk van een scheerapparaat, kiest de moderne man ervoor om van het dagelijkse scheren zijn eigen, persoonlijke moment te maken. Sommige mannen starten de dag met een lekkere, frisse scheerbeurt, anderen sluiten hun dag ermee af om met een lekker schoon en glad gezicht de avond of nacht in te gaan. Nat scheren wordt pas echt een beleving, als je er het juiste materiaal voor gebruikt. Dat betekent: een goede, verzorgende scheercreme of scheerzeep, een goed scherp mes en een kwast van goede kwaliteit om je gezicht mee in te zepen. Na het gebruik berg je je scheerkwast op in een houder, waardoor deze goed kan drogen totdat je de kwast weer nodig hebt. Je zult merken dat je scheerkwast beduidend langer meegaat als je deze na het gebruik goed schoonmaakt en op de juiste manier laat drogen. Hierdoor worden de haren van je scheerkwast niet snel vet en verkleefd en worden harde stukjes in je kwast of het uitvallen van haren voorkomen. Zo draagt deze scheerkwasthouder van Redecker bij aan een optimale scheerervaring! Je scheermes zet je ernaast, zo heb je alles mooi bij elkaar.

Je gebruikt een scheerkwast om de scheercreme of scheerzeep op te schuimen in een scheerkom. Vervolgens kun je de zeep met de kwast royaal aanbrengen op je gezicht. Stem jouw scheercreme of scheerzeep af op je persoonlijke voorkeur en houd rekening met je eigen huid. Een droge huid vraagt een andere scheerzeep dan een wat dikkere, vettere huid. In het gebruik van een scheerkwast kun je kiezen voor een scheerkwast die gemaakt is van varkenshaar of een dassenharen scheerkwast.

Een scheerkwast heeft wel wat te verduren. Je gebruikt je scheerkwast immers dagelijks, de kwast komt in aanraking met water en zeep en vet van je gezichtshuid. Een stukje onderhoud is een investering: als je je kwast goed onderhoudt, doe je er immers een stuk langer mee. Interessant voor je portemonnee, maar ook met oog op langdurig gebruik van duurzame producten!

Deze scheerset houder is gemaakt van geolied gebakken thermohout en roestvrijstaal. Thermohout is hout dat op zeer hoge temperatuur verhit wordt in een oven. Door het verhitten sluiten de poriën van het hout zich, waardoor het weinig tot geen vocht meer absorbeert.Doordat het hout na het afbakken ook nog eens geolied is, is thermohout buitengewoon vochtbestendig: handig, omdat je je scheerkwast meestal in de badkamer bewaart. Bovendien krijgt het hout door het bakken een mooie, donkere kleur. Vet het hout van de scheerset houder regelmatig in met een beetje olijfolie op een stukje keukenpapier: zo blijft het hout goed bestand tegen lelijke vochtplekken. De afmeting van de scheersethouder is 10 x 5,5 x 9,2cm. De afmeting van de scheerkwasthouder is afgestemd op de scheerkwasten die je bij Bink Fournituren kunt bestellen.

Voor het behoud van je scheerkwast is het belangrijk dat je deze na gebruik goed uitspoelt en laat drogen. Een scheerkwast droogt het beste als je deze op zijn kop hangend laat drogen, bijvoorbeeld in deze scheerkwasthouder. Of kies voor een complete scheersethouder, waar je behalve je kwast ook je scheermes in kunt plaatsen. De opening voor het scheermes is gebaseerd op de afmeting van een Gilette scheermesje, al dan niet in combinatie met de scheermeshouder voor Gilette Mach 3, die je eveneens op binkfournituren.nl kunt bestellen.

Voor deze scheerset houder is gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen. Natuurlijke materialen gaan lang mee en zijn grotendeels afbreekbaar, waardoor je het milieu minimaal belast.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Scheerset houder thermohout edelstaal

  • Merk: Redecker
  • Model: 646673
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €30,38


Gerelateerde producten

Scheermeshouder verchroomd staal

Scheermeshouder verchroomd staal

Scheermes Houder.Scheermes Houder waarin een Gilette Mach 3 mesje past, dat je steeds weer kunt verv..

€72,48

Tags: scheerkwast, dassenhaar, varkenshaar, scheerkwast dassenhaar, scheerkwast das, scheerkwast van dassenhaar, dassenharen scheerkwast, scheerkwast houder, houder voor scheerkwast, scheersethouder, scheerset houder, houder voor scheerset, houder voor scheermes, Gilette, Mach3, mach 3, Redecker, nat scheren, duurzaam scheren, duurzaam, hout, edelstaal, roestvrij staal, scheerzeep, scheercreme, dagelijks scheren, luxe scheerkwast, luxe scheermes