Scheerschuim Miniverpakking.

Scheerschuim Miniverpakking – 2 busjes scheerschuim voor op reis

Nat scheren – Scheerschuim van de Vergulde Hand. Dit handige minibusje met scheerschuim neem jij gemakkelijk mee: een busje scheerschuim van 50ml stop jij gemakkelijk in jouw toilettas. Met Vergulde Hand Scheerschuim weet jij je verzekerd van de beste kwaliteit. Vergulde Hand Scheerschuim verzacht, beschermt en voedt jouw huid. Zo heb jij de beste scheerervaring en een mooi glad scheerresultaat. Jij ontvangt 2 busjes Vergulde Hand Scheerschuim voor onderweg met elk 50ml inhoud.

Voor thuis kan jij hetzelfde scheerschuim bestellen in een grotere bus van 250ml. Ook van De Vergulde Hand: Scheerzeep of Scheerstaaf voor gemakkelijk nat scheren met de Vergulde Hand Scheerkwast.

Nat scheren – Waarom?

Steeds meer mannen (her)ontdekken de charme van nat scheren. In plaats van iedere ochtend te starten met het monotone geronk van een scheerapparaat, kiest de moderne man ervoor om van het dagelijkse scheren zijn eigen, persoonlijke moment te maken. Sommige mannen starten de dag met een lekkere, frisse scheerbeurt, anderen sluiten hun dag ermee af om met een lekker schoon en glad gezicht de avond of nacht in te gaan. Nat scheren wordt pas echt een beleving, als je er het juiste materiaal voor gebruikt. Dat betekent: een goede, verzorgende scheerzeep of scheerschuim, een goed scherp mes en een kwast van goede kwaliteit om je gezicht mee in te zepen. De verzorgingsproducten van De Vergulde Hand dragen bij aan een optimale scheerervaring! De Vergulde Hand bestaat niet zonder reden al sinds 1554! Deze busjes scheerschuim zijn gemakkelijk mee te nemen op reis vanwege hun compacte formaat met 50ml inhoud.

Nat scheren – Hoe?

Maak jouw huid van tevoren nat met warm water om de huid te ontspannen. Breng een royale maar niet overdadige laag scheerschuim aan op jouw gezicht. Spoel tijdens het scheren het mes regelmatig af met koud water – een schoon mes voorkomt irritatie of huidschade. Klaar met scheren? Was jouw gezicht dan eerst met warm en vervolgens met koud water om de poriën te sluiten. Behandel jouw huid na het scheren met DIT aluinblokje om de huid te kalmeren. Na het scheren kan jij jouw huid behandelen met BALSEM of AFTERSHAVE.

Specificaties:

Jij ontvangt 2 busjes scheerschuim met elk 50ml inhoud. Samenstelling: Aqua, Tea-Stearate, Tea-Palmitate, Isobutane, Laureth-10, Peg-75 Lanolin, Cocamide Mea, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerin, Sodium Myristyl Sulfate, Sodium Cetyl Sulfate, Sodium Stearyl Sulfate, Parfum, Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Propane, Butane, Laureth-4, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal.

Ook van De Vergulde Hand:

  • Scheerschuim 250 ml voor thuis
  • Scheerzeep 50 gram met eucalyptusolie
  • Scheerstaaf voor praktisch inzepen van de scheerkwast
  • De Vergulde Hand scheerkwast met gratis houder

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vergulde Hand Scheerschuim MINI - 2 x 50ml

  • €7,95


Gerelateerde producten

Vergulde Hand Scheerschuim 250ml - Verzacht en beschermt

Vergulde Hand Scheerschuim 250ml - Verzacht en beschermt

Vergulde Hand ScheerschuimVergulde Hand Scheerschuim – Verzacht, voedt en beschermt tijdens en na he..

€7,49

Vergulde Hand Scheerzeep 75 gram - Met eucalyptusolie

Vergulde Hand Scheerzeep 75 gram - Met eucalyptusolie

Vergulde Hand ScheerzeepVergulde Hand Scheerzeep – Ook voor de gevoelige huid.Nat scheren – Scheerze..

€7,25

Vergulde Hand Scheerkwast - Inclusief houder

Vergulde Hand Scheerkwast - Inclusief houder

Scheerkwast met houder.Scheerkwast met houder - Vergulde HandBorstels van echt haar - Een klassieke ..

€12,50

Vergulde Hand Scheerstaaf 75 gram - Praktisch in gebruik

Vergulde Hand Scheerstaaf 75 gram - Praktisch in gebruik

Vergulde Hand ScheerzeepstaafVergulde Hand Scheerzeepstaaf – Praktisch en zuinig in gebruik.Nat sche..

€7,25

Tags: Scheerschuim, scheerzeep, vergulde hand, de vergulde hand, scheergel, scheerstaaf, scheerkwast, scheerbalsem, verzorgend scheerschuim, aluin, nat scheren, nat scheren waarom, nat scheren hoe