• Scheermeshouder verchroomd staal

Scheermes Houder.

Scheermes Houder waarin een Gilette Mach 3 mesje past, dat je steeds weer kunt vervangen.

Steeds meer mannen (her)ontdekken de charme van nat scheren. In plaats van iedere ochtend te starten met het monotone geronk van een scheerapparaat, kiest de moderne man ervoor om van het dagelijkse scheren zijn eigen, persoonlijke moment te maken. Sommige mannen starten de dag met een lekkere, frisse scheerbeurt, anderen sluiten hun dag ermee af om met een lekker schoon en glad gezicht de avond of nacht in te gaan. Nat scheren wordt pas echt een beleving, als je er het juiste materiaal voor gebruikt. Dat betekent: een goede, verzorgende scheercreme of scheerzeep, een goed scherp mes en een kwast van goede kwaliteit om je gezicht mee in te zepen. Deze scheermeshouder zorgt ervoor dat je een mooie, stevige handgreep hebt aan je scheermes. Hierdoor kun je het scheermes goed stevig vasthouden en je baard zorgvuldig scheren, zonder dat je het risico loopt dat je uitschiet met het mes. Na het gebruik berg je je scheermes op in een houder, waardoor deze goed kan drogen totdat je het scheermes weer nodig hebt. Je zult merken dat je scheermes beduidend langer meegaat als je deze na het gebruik goed schoonmaakt en op de juiste manier laat drogen. Voor de houder van het mes is gekozen voor een vochtbestendig materiaal, namelijk verchroomd metaal. Zo draagt deze scheermeshouder van Redecker bij aan een optimale scheerervaring!

Nat scheren doe je met behulp van scheercreme of scheerzeep, die je met de kwast royaal aanbrengt op je gezicht. Stem jouw scheercreme of scheerzeep af op je persoonlijke voorkeur en houd rekening met je eigen huid. Een droge huid vraagt een andere scheerzeep dan een wat dikkere, vettere huid. In het gebruik van een scheerkwast kun je kiezen voor een scheerkwast die gemaakt is van varkenshaar of een dassenharen scheerkwast. Deze scheermeshouder is geschikt voor vervangmesjes van Gilette Mach 3, die je bij iedere drogist en supermarkt kunt kopen.

Je gebruikt je scheermes dagelijks, het mes en het handvat komen in aanraking met water en zeep en vet van je gezichtshuid. Een stukje onderhoud is een investering: als je je scheermeshouder goed onderhoudt, doe je er immers een stuk langer mee. Interessant voor je portemonnee, maar ook met oog op langdurig gebruik van duurzame producten!

Deze scheermes houder is gemaakt van verchroomd metaal, dat goed bestand is tegen vocht.Wel even afdrogen na ieder gebruik, dan blijft het chroom mooi glanzen en glimmen. De lengte van de scheermeshouder is 14cm. Je ontvangt bij de scheermeshouder een eerste mesje, wat je zodra het bot wordt kunt vervangen door een Gilette Mach 3 vervangmesje.

TIP: Een scheerkwast droogt het beste als je deze op zijn kop hangend laat drogen, bijvoorbeeld in een scheersethouder, waar je behalve je kwast ook je scheermes in kunt plaatsen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Scheermeshouder verchroomd staal

  • Merk: Redecker
  • Model: 647015
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €72,48


Gerelateerde producten

Scheerset houder thermohout edelstaal

Scheerset houder thermohout edelstaal

Scheerset Houder.Scheerset Houder om je scheerkwast en je scheermes in te bewaren na het dagelijkse ..

€30,38

Tags: scheerkwast, dassenhaar, varkenshaar, scheerkwast dassenhaar, scheerkwast das, scheerkwast van dassenhaar, dassenharen scheerkwast, scheerkwast houder, houder voor scheerkwast, scheersethouder, scheerset houder, houder voor scheerset, houder voor scheermes, Gilette, Mach3, mach 3, Redecker, nat scheren, duurzaam scheren, duurzaam, hout, edelstaal, roestvrij staal, scheerzeep, scheercreme, dagelijks scheren, luxe scheerkwast, luxe scheermes