• Scheerkwast Graudas - Marmer

Scheerkwast Dassenhaar.

Scheerkwast Dassenhaar - Scheerkwast met graudas haren voor de gevoelige huid

Nat scheren: Scheerkwast met dassenhaar om je gezicht in te zepen bij het dagelijkse scheren. Steeds meer mannen (her)ontdekken de charme van nat scheren. In plaats van iedere ochtend te starten met het monotone geronk van een scheerapparaat, kiest de moderne man ervoor om van het dagelijkse scheren zijn eigen, persoonlijke moment te maken. Dat betekent: een goede, verzorgende SCHEERZEEP, een goed scherp mes en een kwast van goede kwaliteit om je gezicht mee in te zepen. Deze scheerkwast van met graudas haren in een greep van marmer draagt bij aan een optimale scheerervaring! Verkoop per stuk.

Bekijk ons assortiment scheerkwasten - kijk en vergelijk. Hang jouw scheerkwast na gebruik altijd weg in een houder - dan gaat de scheerkwast beduidend langer mee.

Nat scheren - hoe en wat

Je gebruikt een scheerkwast om de scheercreme of scheerzeep op te schuimen in een scheerkom. Vervolgens kun je de zeep met de kwast royaal aanbrengen op je gezicht. Stem jouw scheercreme of scheerzeep af op je persoonlijke voorkeur en houd rekening met je eigen huid. Een droge huid vraagt een andere scheerzeep dan een wat dikkere, vettere huid. In het gebruik van een scheerkwast kun je kiezen voor een scheerkwast die gemaakt is van varkenshaar of een dassenharen scheerkwast.

Scheerkwast - Varkenshaar of Dassenhaar?

Varkenshaar is een prima materiaal voor een scheerkwast. Varkensharen hebben een wat dikkere, stevige onderkant en lopen uit in een zachter gedeelte. Varkensharen nemen scheerzeep of scheercreme goed op en met een varkensharen kwast breng je de zeep gemakkelijk aan op je gezicht. Dassenharen zijn nog een stuk zachter dan varkensharen en kunnen bij het maken van de borstel mooi rond worden afgesneden. Vanwege de ronde uiteinden van de dassenharen zullen deze ook de gevoelige huid niet beschadigen of irriteren. Met dassenhaar kun je de scheerzeep heel gelijkmatig en vol opbrengen zonder teveel zeep te gebruiken. Deze scheerkwast is gemaakt van graudas: de zeer zachte buikharen van de das.

Specificaties:

Samenstelling: graudas scheerkwast in greep van marmer. Afmeting: 11cm. Verkoop per stuk.

Het gebruikte dassenhaar wordt, voor het in de kwast wordt verwerkt, zorgvuldig gereinigd, ontvet en gekamd in een uitgebreid, gecontroleerd proces. De dassen komen uit Azië uit gebieden met door de overheid beheerd faunabeheer.

Meer opties:

Scheerkwasten leveren wij in varkens- of dassenhaar: de keuze is aan jou. Voor het behoud van je scheerkwast is het belangrijk dat je deze na gebruik goed uitspoelt en laat drogen. Een scheerkwast droogt het beste als je deze op zijn kop hangend laat drogen, bijvoorbeeld in een bijpassende scheerkwasthouder. Of kies voor een complete scheersethouder, waar je behalve je kwast ook je scheermes in kunt plaatsen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Scheerkwast Graudas - Marmer

  • Merk: Rasura
  • Model:855576
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €39,95


Gerelateerde producten

Scheerkwast dassenhaar - Beukenhout

Scheerkwast dassenhaar - Beukenhout

Scheerkwast Dassenhaar.Scheerkwast Dassenhaar om je gezicht in te zepen bij het dagelijkse scheren.S..

€29,95

Scheerkwast varkenshaar - Beukenhout

Scheerkwast varkenshaar - Beukenhout

Scheerkwast Varkenshaar.Scheerkwast Varkenshaar om je gezicht in te zepen bij het dagelijkse scheren..

€14,95

Scheerset houder - Beukenhout

Scheerset houder - Beukenhout

Scheerset Houder.Scheerset Houder om je scheerkwast en je scheermes in te bewaren na het dagelijkse ..

€15,95

Tags: Scheerkwast, Scheerkwast varkenshaar, scheerkwast dassenhaar, scheerkwast, nat scheren, scheerborstel, kwast voor scheerzeep, scheerzeep, inzepen, opschuimen, scheerkom