Ruilen & Retourneren

Bij Bink Fournituren doen wij onze uiterste best om je aankoop naar tevredenheid bij je thuis af te leveren. Natuurlijk kan er ergens een kink in de kabel komen. Wanneer er reden is om een product om te ruilen of retour te sturen, hechten wij er grote waarde aan om dat naar tevredenheid af te handelen. Jouw rechten als consument zijn bij wet geregeld. Hiervoor verwijzen wij je graag naar onze algemene voorwaarden.
 

Als je iets bij ons bestelt, heb je 14 dagen de tijd om de aankoop te annuleren. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat je voor ontvangst van de artikelen hebt getekend. Er kunnen allerlei redenen zijn om een produkt te retourneren: je hebt een beschadigd produkt ontvangen of je hebt een verkeerd produkt ontvangen.

 

In het geval van ruilen, schade of een klacht kun je telefonisch contact met ons opnemen via klantenservice@binkfournituren.nl

 

Retouren moeten worden aangemeld via het retour aanvraagformulier dat je onderaan elke pagina vindt.

 

Voor ons telefoonnummer bel je tegen normale belkosten.Wij werken niet met belkeuze-menu's: je krijgt direct iemand van ons aan de lijn.

 

Indien je contact met ons opneemt via ons e-mailadres of via het retour aanvraagformulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op om het retourproces met je door te spreken.

 

Zodra het produkt bij ons binnen is en als blijkt dat het produkt in een goede staat verkeert, storten wij het aankoopbedrag en de door jou gemaakte kosten op je bankrekeningnummer terug.

 

In geval dat je een produkt wilt omruilen voor een ander produkt kan dat binnen de gestelde 14 dagen. Zodra wij het om te ruilen produkt hebben ontvangen, versturen wij het nieuwe produkt.

 

De portokosten die je hebt gemaakt om het artikel te ruilen worden in dat geval niet door ons vergoed.

 

LET OP: artikelen die per meter worden verkocht zoals band, lint en koord kunnen we helaas NIET retour nemen. Deze artikelen worden speciaal voor jou geknipt en zijn dus onverkoopbaar als ze terug komen.

Tevens vragen we je om bij een retouraanvraag respect te hebben voor de impact die retourneren heeft op het milieu. In een tijd waarin we allemaal ons best doen om zo min mogelijk schade aan de leefomgeving toe te brengen, vragen we je om niet klakkeloos dingen retour te sturen. Houd er rekening mee, dat artikelen in dat geval tweemaal zinloos verzonden worden. De foto's die bij de artikelen worden getoond zijn over het algemeen erg duidelijk. Als je twijfelt of iets het juiste product is, neem dan contact met ons op.

 

Wij danken je voor het vertrouwen in ons bedrijf.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
©Bink Fournituren 2012-2019